SAP Live Conferences for 2009 – Jimat Kos Kah ?

hehe nampaknyer sap pun dah start cost cutting kan

semua live conferences dibuat secara virtual

so jimatlah duit semua orang kan

x perlu travel ke sana ke mari

ye lah kan.

resources mmg tengah scarce sekarang neh

ekonomi dunia pun tengah termengah2 sekarang

banyak company besar dah start terasa kan. hehe 🙂

p/s – adoyai rindu la plaks ngan sap ni dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “SAP Live Conferences for 2009 – Jimat Kos Kah ?

  1. sap.. apakah? aku langsung tak tahu. huhu 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe sap tuh business solutin software lah. hehe click sini http://www.sap.com/ ok 🙂

    Reply

  2. alahai … takde lah dapat makan sedap-sedap 🙂
    aku suka part tu aje

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : tu dia expert sap kita dah bersuara.

    eh summIT 2009 ada ke idak tahun ni eh ? hehe 🙂

    Reply

  3. SAP aku biasa gak guna kat tempat kerja… tapi untuk aku punya akaun ada limitation huhu
    ( dah tukar baju baru nih – gelap semuanya)

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : wahhh ko pun guna sap eh ? module apa eh ?

    Reply

    hady Reply:

    aku pun tak check pulak… kebiasaannya aku guna untuk draw from logistic dan claim

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : hehe ko guna logistics rasanyer tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Theme kau ni simple dan cun la zam

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe tengkiu2 hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge