Sampul Raya Dah Ready Wooooo



Sampul Raya Dah Ready Wooooo, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe sampulnya dah berlambak
Duit je x tukar lagi. Hehe
Kalau duit habis kat bank esok siap la bank tuh
Aku buat live blogging direct from kaunter bank tuh. Haha
mcm byk je benda x settle lagi before balik kg neh
Adoyai nak pergi jalan tar lagi la. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Sampul Raya Dah Ready Wooooo

  1. mcm dah takde tema raya je TNB punye tuh.. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    mrkay : hee 1malaysia beraya sakan tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  2. Dah isi tu jgn lupa hulur2.. Wahaha.. Selamat ari raya bro.. Moga2 time main meriam tu x tembak diri sndiri lah kan2.. Wuahahha..

    Reply

    KNizam Reply:

    kertaz : hehe nak rm2 datangla rumah ya ๐Ÿ™‚

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  3. nizam, aku nak tapi dah berisi.

    Reply

    KNizam Reply:

    nurnana : hehe semua belum isi neh. kalau dah isi nanti surelah akan habis cepat kan. hehe ๐Ÿ™‚

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  4. Aku nak satu.. Jangan lupa

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : special untuk ko mesti ada punya. hehe ๐Ÿ™‚

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  5. Eh nanti dah isi jgn lupa plak kami ni… Hahaha… Btw chantek la sampul tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe sampul 1malaysia tu tau. hehe ๐Ÿ™‚
    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  6. Nak duit raya!!!!!!!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : duit raya lepas raya la. hehe ๐Ÿ™‚
    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  7. Sampul raya 1Malaysia.. jadi bagi RM1 je la haha
    Selamat Hari Raya bro .. enjoy the lemang, ketupat and rendang .. sebelum beriyani kambing ja ada : )

    Reply

    KNizam Reply:

    ewok : haha penat siot nak membalas komen2 ni semua. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge