Sambal Belacan Kulit Limau Nipis …. Terliur La Plaks. Ahaks :)

tetiba nak makan sambal belacan yang ditumbuk sekali dengan kulit limau nipis la.

hehe siapa pernah buat sambal belacan style camni.

hehe 🙂 sedap kan….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Sambal Belacan Kulit Limau Nipis …. Terliur La Plaks. Ahaks :)

  1. alamak.. terliur plak pakcik…. erkhhhhhhhh.. ade plak sambal petai dengan ikan masin… adusss

    Uncle Gs last blog post..Funtwo dan Gitarnya…

    Reply

  2. uncle G : hehe mcm sambal belacan dah ada sekarang neh. hehe 🙂

    Reply

  3. Aisey, buat air liuq meleleh je… too bad takde take away kan, klu ada gerenti lepas team yg kita sokong kat Euro 08 dah menang pekena plak sambal nie fuyor…. best gile!!!

    Geralds last blog post..Den Haag – Madurodam

    Reply

  4. gerald : hehe best tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. uh terliur rasanya. boleh jadi pelengkap kepada hidangan yang tak lengkap uhuhu.

    tapi kena tengok juga si pembuat sambal belacan. klu x kena gaya masam sgt

    megats last blog post..Ujian Tahap Pembacaan Blog

    Reply

  6. megat : hehe best wooooo sambal belacan. memang pelengkap la kan. hehe 🙂

    Reply

  7. fhoto utk cover magazine ni mmg mengancam…

    chots last blog post..Popular ke..

    Reply

  8. chot : tu la kan. gambar cun dan sungguh terliur aku. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge