Salam Tahun Baru 2009 !

salam tahun baru 2009

lagi 3 jam je ok ! haha

aku dengar cerita takde bunga2 api tahun neh

emmm ntah lah ! ada la kot… haha

p/s – perasan ke google doodle baru tuh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Salam Tahun Baru 2009 !

  1. tadek bunge api.. tapi
    aku tengok tadi macam depa dah siap pasang stage…
    nak buat konset laa tuh… tak tau lee demer…
    pepandai le pikio.. memasing dah bapok-bapok orang dah~

    kekeke~

    Reply

  2. kreuger : hehe aku rasa ada kot bunga api. sure clear sebab sekarang lepas hujan kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. Selamat tahun baru.
    aku tadi ada di ikano, tapi by 9pm dah balik … so tak pasti lah pulak ada bunga api ke tidak

    orang memang ramai.

    Reply

  4. azwan : sempat ko sampai sana eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. Salam tahun baru gak kat ko…
    Bila nak turun main badminton kat Jasin???

    Reply

  6. zool : salam tahun baru. hehe tengok la nanti ya … hehe πŸ˜€

    Reply

  7. ade perasan jugak td.. pe2 pun selamat tahun baru la ek

    Reply

  8. framestone : hehe cool kan katun dtuh. ehe πŸ˜€

    Reply

  9. salam tahun baru bro..
    aku pun perasan doodle google yang baru tue..hehe :up:

    Reply

  10. Hey there! Happy new year to you too πŸ˜‰ thanks for your new year wishes, heheh! Looks like as per usual, the Google design team cooked up a nice cute logo design to welcome 2009!

    Reply

  11. happy new year! πŸ˜€

    Reply

  12. selamat tahun baru dari kita utk knizam rock

    Reply

  13. yeay…happy new year! KLCC xder firework ar semalam..huu 😯

    Reply

  14. tapi aku tgk ada je buang api. kat genting pon ade.

    Reply

  15. aman : salam tahun baru. hehe cool gam doodle tuh ! hehhe πŸ™‚

    Reply

  16. teddY : hehe salam tahun baru 2 u too πŸ™‚

    Reply

  17. adila : hepi nu yr hehe πŸ™‚

    Reply

  18. kita : salam tahun baru. yearrfggggghhhh rawk! hehe πŸ™‚

    Reply

  19. izzat : hehe klcc takde eh. dah agak dah. haha πŸ™‚

    Reply

  20. fahmi : wahhhh sampai ke genting ko eh .. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. selamat tahun baru..
    err ni theme baru ke atau screen aku yg rosak? πŸ˜•

    Reply

  22. budeen : salam tahun baru. theme lama digunapakai balik sebab nak bagi nampak salji. hehe πŸ™‚

    Reply

  23. πŸ‘Ώ Salam maal hijrah & HNY 2009 bro! Malam tadi bunga api ada apa.. KLCC< Sunway pyramid dan ada 2-3 tempat lain aku tak pasti.. aku tgk dari umah jer… Kepala pening nak ambik gambar tak jadik..

    Reply

  24. Sebab kita berada di Malaysia dan sekarang musim hujan, apa kata kalau salji effect dalam blog ni digantikan dengan hujan.

    selinap coretan terakhir…How to create WordPress Archives page

    Reply

  25. KNizam, Selamat tahun baru to you too πŸ™‚

    Reply

  26. onngon : hehe aku hengat dah takde dah. hehe πŸ™‚

    Reply

  27. selinap : tak reti la nak ubah plug in dia. hehe πŸ™‚

    Reply

  28. farah : ya salam tahun baru 2009 πŸ™‚

    Reply

  29. hepi new year 2009!

    Reply

  30. pcu : happy new year 2009 ya πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge