Salam Jumaat Terakhir Sebelum Ramadhan Tahun Ni

Live Update: 6 Aug ’10, 3.25pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

salam jumaat semua. minggu depan dah masuk puasa
aku akan balik msia isnin ni. dptlah berpuasa di msia kan
tapi by isnin minggu depan dah balik semula je isb
selamat berpuasa buat semua warga malaysia ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Salam Jumaat Terakhir Sebelum Ramadhan Tahun Ni

  1. haishhh.. hang tajuk… jangan bikin aku cuak bro… aku doakan hang umur panjang.. dah dah.. jangan buat tajuk cuak macam ni lagi… nanti raya bleh datang umah aku. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha saja je tuh hehe 🙂

    Reply

  2. Salam ramadhan untk bro dirantauan juga

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : 1st day puasa di msia kali ni ya hehe 🙂

    Reply

  3. Selamat berpuasa di Malaysia bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe tengkiu2. nak kirim ayam golek ka? hehe 🙂

    Reply

  4. Selamat pulang ke Malaysia, dapatlah melepaskan rindu kat mak, abah, rumah, kereta, kopitiam,masam pedas, apa lagi ye and selamat berpuasa Knizam 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : x sempat nak habis pun list tuh ok. hehe 🙂

    Reply

  5. Hahaha… aku nak makan murtabak dan karipap panas… hehehehe
    I’ll save my saviour for next Ramadhan, insya-Allah back in Malaysia!

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : tahun depan lambat lagi wooo. better ko pi buat je karipap tuh. eh kat sana x kan xde bazaar ramadhan kot. x ramai msians ke ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge