Salam Jumaat Terakhir di KL Oct 09

Hehe pada hari minggu depan aku akan mula bersolat jumaat di islamabad
So ni kira kali terakhir la aku solat jumaat kat kl neh kan
Baik dimanfaatkan sekali dengan datang awal dan baca yassin sekali
Minggu depan mungkin aku akan dgr khutbah dalam bahasa urdu la plak
Kena belajar urdu jugak neh kan
Satu tempat yg asing, bahasa asing
Memang mencabar nak mulakan kehidupan sebagai expat di bumi yg sungguh asing
Tapi rezeki tuhan ada di mana2 kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Salam Jumaat Terakhir di KL Oct 09

  1. wah jumaat terakhirr

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha sedih dowh. hehe 🙂

    Reply

  2. Hi.. Jumaat Terakhir… Boleh wat tajuk Novel gitu… Semoga berjaya di perantauan…

    Reply

    KNizam Reply:

    wan : hehe thanks ya 🙂

    Reply

  3. err.. bro. sekali baca ada sedikit macam jumaat terakhir dlm hidup. haha.. gurau saja aaa.

    kat sana nanti jgn smpai lupa nak berblog. aku pn nk tau cmna life kat sana.. hoho

    Reply

    KNizam Reply:

    zaryl : hehe memang tengah active blog kat islamabad ni pun. hehe 🙂

    Reply

  4. uh..dah minggu last eh. fuh.. mesti rase
    macam berat hari nak tinggalkan Malaysia kan.
    pesan aku cume satu.. selepas melangkah
    tangga MAS, pastikan satu live blogging
    tercatit bersama muke hang.. hehehe~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : aku naik thai airways la man. hehe 🙂

    Reply

  5. pergi islamabad utk pew?

    Reply

    KNizam Reply:

    sabri : hehe bekerja ya 🙂

    Reply

  6. bye2 nizam.

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : hehe bye 🙂

    Reply

  7. Jumaat buat kali terakhir.
    knizam nak pergi sana betul ke.
    jangan lupa nak berblog pula.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe dah ada kat islamabad pun ni tau. hehe 🙂

    Reply

  8. krueger sempat pesan suh blog skali ngn muke…
    haha
    btol gak, ko jrg show off muke ko…asyik muke makanan, takpun muke objek lain…
    4 the last but not least…tunaikanlah hajat krueger tuu
    haha

    mcm sedih lak ko ckp pasal jumaat terakhir tu…
    papai KNO…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haha kan ke boleh tengok muka kat fb. hehe 🙂

    Reply

  9. Good Luck & All The Best To You! Moga gembira di tempat baru! Jangan lupakan kawan2 bloggers di sini! Buat la satu blog baru, Cerita Dendang Perantau!

    Reply

    KNizam Reply:

    myza : malas la nak bukak blog baru. maintain blog ni je la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge