Salam Aidilfitri 1430H, Ikhlas Daripada MCKK Class of 94

macam biasa yengkoz 94 nak mengucapkan salam aidilfitri 1430h

maaf zahir batin. jumpa korang kat bazaar ramadhan kat lembah petang nanti. hehe

tahun neh sure ada pesta panjut kat sg kurang sa tuh kan

bestnyer dok kuale.

*neh gambar masa sesi bersalam-salaman sebelum balik raya tahun 1994

**bawah huruf “D” tuh tokey sate dan tokey lembu di terengganu, don’t play2

– – – – –

click sini nak baca pasal ucapan2 raya ala2 warta kpkm ok

tahun neh ucapan mmg pecah rekod la, lebih 300 pemberi ucapan.

or click sini nak baca blog post pasal perutusan raya tmp kat official blog yengkoz. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Salam Aidilfitri 1430H, Ikhlas Daripada MCKK Class of 94

  1. sapa nama tokey satey tu ye? tranung tang mana? tokey lagu ka la ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    jhafiz : hehe nama dia toje. nanti aku cekidaut nama kedai dia plak. hehe 🙂

    Reply

  2. have you receive my card raya . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : not yet. hari ni kot. hehe 🙂

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin 🙂

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  3. sgt klasik gamba ni…buley masuk muzium…tak pun history chanel photo for future

    Reply

    KNizam Reply:

    cikluna : haha mmg klasik dah bertahun2 lamanya kan. hehe 🙂

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin 🙂

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  4. ok3.. cun2..

    Reply

    KNizam Reply:

    jhafiz : selamat balik kg!

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin 🙂

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.