Saksikanlah Anugerah Juara Lagu Ke-24 @ AJL TV3 Secara Online di ajl.tv3.com.my

cayalah TV3 neh, mcm ni baru gua suka ngan TV3 (suka sket je la kan, hehe )

malam ni akan berlangsung Anugerah Juara Lagu Ke-24 atau AJL TV3

memang semua lagu2 yang bertanding2 hebat2 belaka

boleh dikatakan aku pun membesar dengan AJL sebenarnya

bermula pada AJL tahun 1986 sampai lah ke AJL 2010 neh

banyak kenangan dalam AJL neh kan. mmg satu pertandingan yg cool dan hebat. gah juga!

sempat gak la aku tengok almost semua AJL TV3 neh kan

cuma tahun neh since aku ada 4500km dari KL, so x dapatlah nak tengok kat TV

tapi jangan bimbang! sebab TV3 ada buat coverage secara live di ajl.tv3.com.my

cayalah! tabik spring chicken karahi utk web team TV3

siap dengan facebook ngan twitter updates lagi kat website tuh. ni yg gua suka ok. hehe

sapa2 yg pergi tengok live tuh bolehlah update fb ngan twitter sekali ok

barulah namanya micro-live-blogging seadanya. hehe 🙂

jangan lupa saksikan AJL TV3 ke 24 secara live di Malaysia dan Online di sini ya. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Saksikanlah Anugerah Juara Lagu Ke-24 @ AJL TV3 Secara Online di ajl.tv3.com.my

  1. banyak kejutan … kalau noraniza bawak satu kampung, tahun 2, 3 kampung naik pentas

    Reply

    KNizam Reply:

    ezam : hehe hujan pun bawak satu kampung gak kan. hehe 🙂

    Reply

  2. hoho..memang pantas dengan entri-entri baru. Malam nanti boleh la tengok online. Harap2 xde lagging la, takkan TV3 guna shared hosting kot..hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe terbukti hebat gak la tv3 neh kan. smooth gak la aku tengok from islamabad ni. hehe 🙂

    Reply

  3. Line kat sana laju ke??
    Kalau lembab payah gak..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : line sini mmg jauh lebih laju drpd msia zool hehe 🙂

    Reply

  4. kita tgk setakat mana mampu ditampung jumlah pengguna.. haha~

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe seb baik la aku puas hati masa tengok hari tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. best..puas ati^_^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge