Saksikan Kesemua Iklan-Iklan Petronas (Dahulu & Sekarang) Dalam Satu Website !

wow! x sangka plak aku ada website mcm ni

yang menghimpunkan kesemua iklan2 petronas, terutama pasal perayaan dalam 1 website

aku jumpa pun sebab tak sengaja tadi. heeh 🙂

korang boleh click kat sini atau kat bawah neh nak tengok kesemua iklan-iklan petronas sebelum ini

memang best wooooo layan kesemua iklan2 neh satu persatu kan

sungguh berkualiti la iklan2 diaorang neh

sentiasa ada idea yang best2 kan

iklan favourite aku ialah iklan budak kenapa saya suka rumah saya, tan hong ming & burung apa

hehe apa favourite korang eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Saksikan Kesemua Iklan-Iklan Petronas (Dahulu & Sekarang) Dalam Satu Website !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.