Saksikan Kesemua Iklan-Iklan Petronas (Dahulu & Sekarang) Dalam Satu Website !

wow! x sangka plak aku ada website mcm ni

yang menghimpunkan kesemua iklan2 petronas, terutama pasal perayaan dalam 1 website

aku jumpa pun sebab tak sengaja tadi. heeh 🙂

korang boleh click kat sini atau kat bawah neh nak tengok kesemua iklan-iklan petronas sebelum ini

memang best wooooo layan kesemua iklan2 neh satu persatu kan

sungguh berkualiti la iklan2 diaorang neh

sentiasa ada idea yang best2 kan

iklan favourite aku ialah iklan budak kenapa saya suka rumah saya, tan hong ming & burung apa

hehe apa favourite korang eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Saksikan Kesemua Iklan-Iklan Petronas (Dahulu & Sekarang) Dalam Satu Website !

  1. tan hong ming paling kelakar.. 1malaysia tuu…

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : hehe tan hong ming mmg terbaaaeekkkkk la 🙂

    Reply

  2. tan hong min nampak lebih spontan dan kelakar!

    ikutkan semua iklan petronas mmg kool! peliknya kebykan iklannya tiada sangkut paut dgn bisnes petronas kan? tapi tetap mendapat nama 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : diaorang x perlu market kan product coz dah sedia ada popular. hehe 🙂

    Reply

  3. wooo bes2!!

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe layan je semua collection tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. kenapa saya suka rumah saya!

    Reply

    KNizam Reply:

    yun : hehe klasik masa budak tuh burrppppp sempoi adjer. haha 🙂

    Reply

  5. ape kabar agaknya tan hong ming skrg ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    myadlan : hehe tu la kan. kena cekidaut la apa jadi ngan dua2 budak neh kan. hehe 🙂

    Reply

  6. x sabar tunggu iklan petronas untuk raya tahun ni lak

    Reply

    KNizam Reply:

    norisma : hehe mesti best ni 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge