Russia Unveils New Anti-Piracy Weapon @ 22 Mar 2009 !

hehe habislah sapa2 yang pakai pirated softwares

eh silap neh bukan pasal softwares ok

neh pasal pirates of the carribean

nope. ni pasal pirates2 kat african sea

russian dah cipta senjata nak get rid off these pirates

pakai water based solution adjer. hehe cool kan !

source here

The number of pirate attacks along the east coast of Africa, specifically around the Gulf of Aden, has increased dramatically.

Engineers in Russia have developed a new weapon that uses water to ward off pirate boats.

Al Jazeera’s Neave Barker reports

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Russia Unveils New Anti-Piracy Weapon @ 22 Mar 2009 !

  1. peeergh … kuat gila air dia.
    yang ni baru best kalau FRU guna untuk anti demo 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : tuh la kan. dia pakai air masin lagi tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. pakai air je?

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haah pakai air adjer. air masin plak tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. kalau bomba yang gunakan, bukan api jer yang padam, rumah pun boleh padam ni 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : haha tuh la kan. surelah hancur dengan dinding2 sekali kan. hehe 🙂

    Reply

  4. staillllllllll.. kene kepala jatuh pening2 gak la… mau lebam

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha tu la aim dia. bukan nak membunuh tapi nak usir je. hehe 🙂

    Reply

  5. air…
    seribu satu kegunaan.
    kalau kurang jadi kemarau,
    kalau banyak jadi banjir,
    kalau pandai jadi senjata macam ni la..

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : jadi banjor ngan tsunami yang tak tahan tuh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge