Rumput Dah Mula Menghijau, Awan Dah Biru

Live Update: 5 Mar ’10, 3.23pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Alhamdulillah musim sejuk yang berdebu akan berakhir x lama lagi kan
Aku tengok rumput pun dah mula nak menghijau
Hujan dah turun setiap hari, walaupun x selebat msia tapi jadilah nak hidupkan kembali alam ini
Pokok2 dah mula mengeluarkan pucuk2 daun yg baru
Mesti best kan musim bunga dan musim panas selepas ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Rumput Dah Mula Menghijau, Awan Dah Biru

  1. tak nampak walau sebiji auto rickshaw pun dlm gambar ni..

    hipotesis 1: pakistan tade auto dan lagi lawa dari bangalore..hehe

    nanti2 bg hipotesis lain..senarnya cam curious jugak dengan pakistan ni, since pensyarah sini pernah citer pasal pakistan dan semuanya yg buruk2 aje..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : yep kat islamabad diharamkan rickshaw tuh. hanya di bandar lain je boleh guna ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge