Rujukan Untuk Postcard Kat Bawah Ni

Hehe masa aku snap gambar postcard kat bawah neh x perasan plak x de reference dia
Neh aku snap balik belakang postcard tu plak
Senang sket kalau nak jjcm or cuti2 lahore nanti kan. Hehe
Airport lahore pun best gak sebab besar dan selesa. Lebih selesa daripada airport karachi dan islamabad
Tunggu la nanti aku akan ke lahore lagi nak jalan2 plak. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.