RotiKaya.com – Buah Tangan Terbaru MohdIsmail.net !

perghhh no wonder la mohdismail.net dah tak boleh masuk lagi

aku hengatkan mail neh sibuk bekerja kat kuantan nun

rupa2 nya ada project terbaru la daripada dia

haha dia kembali dengan buah tangan terbaru

kalau dulu dia dah famous giler ngan mohdismail.net dan ohbulan.com

ohbulan pun dah glamour giler

blog selebrity la katakan. hehe πŸ™‚

alexa ohbulan dah masuk level 50k ok tuan2 dan puan2

– – – – –

tak puas ngan mohdismail.net dan ohbulan.com

kali neh mail kembali dengan rotikaya.com

haha aku suka la ngan nama domain neh

pandai ko pilih mail ek πŸ™‚

memang sungguh cool dan simple

– – – – –

roti kaya yang dijangka sungguh enak dimakan, lemak berkrim. haha

lepas neh lagi masyuk la ko mail kan. hehe πŸ™‚

giler ah !

mana la diaorang neh ada masa nak maintain banyak2 blog eh

salute la kat ko mail !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “RotiKaya.com – Buah Tangan Terbaru MohdIsmail.net !

  1. takkan sebab dia bagi aku ipod, terus bankrap? haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : haha ko lah puncanya ek. ko mmg la. haha πŸ™‚

    Reply

  2. lepas ni byk la nama blog..roti planta ke, roti sardin ke, roti empat segi ke hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : special untuk hang roti kay double toast je la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. Kreatif betul nama domain tu. Tak pernah terfikir plak nak buat domain yang macam tu =)

    Reply

    KNizam Reply:

    blikkky : tuh la kan. benda yang selalu dimakan dijadikan domain. mmg sungguh catchy lah kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. roticanai.com sapa plk nak amek buat domain

    pndai dia pilih nama domain tu

    ohbulan tu dia pny ke…

    Reply

    KNizam Reply:

    khairil : haah oh!bulan tuh dia la pioneer nya. sungguh famous dah sekarang ni kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. Mail ni aku respek..
    Dia ada strategi untuk hidup dia..
    Memang meletuplah rotikaya plak lepas ni

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe habislah roti kaya naik harga la lepas neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. betul3.. mula dia keluar ohbulan.. terus byk oh yg keluar. huhu.. lps ni roti plak.. hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe oh!bulan dah famous giler. kalah yuna. haha πŸ™‚

    Reply

  7. gempak giler dowh….. trend setter untuk nama2x domain melayu……bukan senang nak jadi perintis….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : yep mmg trend setter lah mamat mail neh kan. respect giler dowh. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. bila la blog aku nak paymes macam dia org tu…huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    marjan : hehe kena rajin update dan jenguk blog kawan2 la kot kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. ohbulan lagi best la… πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    emme : hehe mmg la lagi best sebab lagi awal dan dah famous giler sekarang kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. sempoi ah die punye watermark..
    ade gambar roti.. keh keh

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : yep mmg sempoi rotikaya.com neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. memang menarik tu

    Reply

    KNizam Reply:

    hanisa : hehe cool kan. nama pun cun woooo sedap dimakan hehe πŸ™‚

    Reply

  12. Pingback: CPE Link | Montereybayjobexpo.com Job Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge