RotiKaya.com – Buah Tangan Terbaru MohdIsmail.net !

perghhh no wonder la mohdismail.net dah tak boleh masuk lagi

aku hengatkan mail neh sibuk bekerja kat kuantan nun

rupa2 nya ada project terbaru la daripada dia

haha dia kembali dengan buah tangan terbaru

kalau dulu dia dah famous giler ngan mohdismail.net dan ohbulan.com

ohbulan pun dah glamour giler

blog selebrity la katakan. hehe 🙂

alexa ohbulan dah masuk level 50k ok tuan2 dan puan2

– – – – –

tak puas ngan mohdismail.net dan ohbulan.com

kali neh mail kembali dengan rotikaya.com

haha aku suka la ngan nama domain neh

pandai ko pilih mail ek 🙂

memang sungguh cool dan simple

– – – – –

roti kaya yang dijangka sungguh enak dimakan, lemak berkrim. haha

lepas neh lagi masyuk la ko mail kan. hehe 🙂

giler ah !

mana la diaorang neh ada masa nak maintain banyak2 blog eh

salute la kat ko mail !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “RotiKaya.com – Buah Tangan Terbaru MohdIsmail.net !

  1. Pingback: CPE Link | Montereybayjobexpo.com Job Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.