Roti Canai Restoran Hilmi Melawati

Hehe kedai dia neh dah renovate besar siot. Masa aku nak blah from melawati masa tu lah dia nak besarkan kedai pulok. Haha
Sebelah kedai neh ada bank, so senang la nak keluarkan duit ke kan
Anyway kedai neh bestwoooooo
Nasi lemak bungkus mcm kat bawah blog neh aku belasah lat kedai neh kan
Mmg selalu la adik aku ngan aku singgah ke kedai neh
Parking pun senang giler ok
Terasa nak JjCm extreme la plak lepas neh kan, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Roti Canai Restoran Hilmi Melawati

  1. woooo..bestnya..taruk gula skit baru best…

    Reply

    KNizam Reply:

    syin : hehe roti chanai banjir la paling best woooooo kan hehe 🙂

    Reply

  2. aih.. abang kite sorang ni.. bile la nak ade
    orang masakkan tuh? dok makan kat luar jer
    hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : haha tunggu la 2010 nanti kan. hehe 🙂

    Reply

  3. Walaupun rumah aku ada kedai roti canai (sewakan) tapi aku jarang sekali mkn roti canai…
    sebulan sekali pun susah..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : wahhhh ko tokei kedai plak ek. bagus2 hehe 🙂

    Reply

  4. pasal makan kat situ lah terus kene food poisoning.. huhu… sakit kat negara orang lak tuh.. huhu….

    Reply

    KNizam Reply:

    wai : haha tu la kan. kat sini lagi la kena jaga hygiene. minum air mineral adjer. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.