Roti Bakar Pepagi Neh



Roti Bakar Pepagi Neh, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe byk plak kena mentelaah pepagi neh kan
Kalau ada roti bakar mmg cepat je boleh masuk kepala neh
Rasa mcm boring plak sebab takde kopi kaw pagi neh la
Subject powerlines tuh x de kaitan pun dengan roti bakar ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Roti Bakar Pepagi Neh

  1. now you make me feel very hungry!

    Reply

  2. Hmmm…byk betul gambar roti bakar dlm blog nih..tak try ke roti bakar kat pavillion tuh??

    Reply

  3. aku rasa ko boleh bikin niche blog pasal roti bakar je zam kah3. atau blog cari makan ko boleh dipromosi hebatkan 😉

    Reply

  4. ko bakar roti guna power lines ke? haha

    kat islamabad ada ke kedai roti bakar cam kat sini? kesian ko nanti heheh

    Reply

  5. pagi kat sini hujan..best gak kena ni 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sufian : haha roti bakar mmg lah best masa hujan sejuk kan. hehe 🙂

    Reply

  6. layan roti bakar…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe sedap wooooo. masa kat malaysia la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge