Roti Bakar & Kopi Ais Cincau, Kat Kuale

Hehe malam neh hujan lebat la plak
Sejuk giler dowh. Hehe
Since sabtu memang tetiap hari hujan je la
So malam neh makan roti bakar je dulu
Kalau still lapar baru la nak belasah pasta seafood ok
Tak sabar nak makan pau lagi esok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Roti Bakar & Kopi Ais Cincau, Kat Kuale

  1. aduh.. blog ni memang selalu kasi aku terliur la.. uhu

    lama xmakan roti bakar dowh ๐Ÿ™

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe kan ker kopitiam berlambak2. pergi je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. haha…btul tue alone, blog nie memang slalu bagi orang lapor…tgh2 malam nie, terpaksa makan megi jer..hoho

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe biasanyer aku post kat makanmalaya.com tapi sebab flickr allow for 1 blog. terpaksa aku post kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Wah, best nya setiap kali pi san mesti ada some thing new. How migthy duck?

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : lost at the finale. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. fuh, macam sedap jer KOPI AIS CINCAU tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    roshaizul ; mmg sedap giler. kopi pun pekat je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. adoi…asyik citer makan jer si nizam nie…jgn makan banyak sangat nanti boroi lah…ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : eh kalau masuk makanmalaya.com lagi byk makan2 tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. pergh,kopi ais tu tak bleh tahen la bro..

    nanti minum ajak…hehhe

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : hehe jom ar pekena kat kopitiam haipeng plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Adei time2 ni ke blog ko mmg buat aku lapor gile beb

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : hehe best woooo roti tuh. lembut adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. nyum nyum.. teringat lak kat hai peng.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haipeng punya roti bakar mmg power kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ish2..
    memang mkanan 2 nmpak sedap or kamera ko yang menyebabkn roti 2 jadi sedap??

    Reply

    moxs Reply:

    kamera trick tu…. jgn cayerrr k

    /mode jeles x tentu pasall…

    Reply

    Callister Reply:

    cis..terliur aku..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe apa lagi pi lah dinner seround. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe jangan jeles ok. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : it’s the hand that holds the camera la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge