Roti Bakar & Kopi Ais Cincau, Kat Kuale

Hehe malam neh hujan lebat la plak
Sejuk giler dowh. Hehe
Since sabtu memang tetiap hari hujan je la
So malam neh makan roti bakar je dulu
Kalau still lapar baru la nak belasah pasta seafood ok
Tak sabar nak makan pau lagi esok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Roti Bakar & Kopi Ais Cincau, Kat Kuale

  1. aduh.. blog ni memang selalu kasi aku terliur la.. uhu

    lama xmakan roti bakar dowh 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe kan ker kopitiam berlambak2. pergi je. hehe 🙂

    Reply

  2. haha…btul tue alone, blog nie memang slalu bagi orang lapor…tgh2 malam nie, terpaksa makan megi jer..hoho

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe biasanyer aku post kat makanmalaya.com tapi sebab flickr allow for 1 blog. terpaksa aku post kat sini. hehe 🙂

    Reply

  3. Wah, best nya setiap kali pi san mesti ada some thing new. How migthy duck?

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : lost at the finale. hehe 🙂

    Reply

  4. fuh, macam sedap jer KOPI AIS CINCAU tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    roshaizul ; mmg sedap giler. kopi pun pekat je. hehe 🙂

    Reply

  5. adoi…asyik citer makan jer si nizam nie…jgn makan banyak sangat nanti boroi lah…ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : eh kalau masuk makanmalaya.com lagi byk makan2 tau. hehe 🙂

    Reply

  6. pergh,kopi ais tu tak bleh tahen la bro..

    nanti minum ajak…hehhe

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : hehe jom ar pekena kat kopitiam haipeng plak. hehe 🙂

    Reply

  7. Adei time2 ni ke blog ko mmg buat aku lapor gile beb

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : hehe best woooo roti tuh. lembut adjer. hehe 🙂

    Reply

  8. nyum nyum.. teringat lak kat hai peng.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haipeng punya roti bakar mmg power kan. hehe 🙂

    Reply

  9. ish2..
    memang mkanan 2 nmpak sedap or kamera ko yang menyebabkn roti 2 jadi sedap??

    Reply

    moxs Reply:

    kamera trick tu…. jgn cayerrr k

    /mode jeles x tentu pasall…

    Reply

    Callister Reply:

    cis..terliur aku..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe apa lagi pi lah dinner seround. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe jangan jeles ok. hehe 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : it’s the hand that holds the camera la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.