RM2 Meal At Stall Stays – Murah Tu Beb ! Hehe :)

perghhhh murah tuh kan

memang cool lah pakcik neh

berjaya dia promote kedai dia nationwide kan. hehe

click kat image tuh kalau nak besarkan paper cutting tuh ya ! hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “RM2 Meal At Stall Stays – Murah Tu Beb ! Hehe :)

  1. kat tempat aku ada.
    nasi goreng ayam telur mata kerbau sayur2 sirap = RM2
    sedap lak tuh. tempat lepak aku time petang2. jimat sakat seh.. ha ha ha…

    Reply

  2. biler bacer entri ko nih, me tertarik 2 perkara:

    1 – pasal ras adibah radzi tewww – siannn beb
    2 – pasal nota kat bawah tadi sebut cuma 40 perkataan jer, sebab tak termasuk suratkabar lamer yg ko tampal tewww kannns..

    itu saje bro, salammm weekends..

    Reply

  3. KNizam,
    jauh la bro sampai nak g Kuala Kedah tu. Kalaulah kedai cenggini ada kat kl, alangkah bestnya…

    syams last blog post..Memenangi Hati Wanita Melalui Shopping

    Reply

  4. Nih yang buat aku nak pergi nih . tapi sayang . Jauh sangat =)

    asxs last blog post..McD Tipu Pelanggan .

    Reply

  5. masa aku belajar dulu, ada satu warong yg murah.. pilihan lauk banyak.. ambil la byk mana pon.. takkan lebih RM4 biasa nye.. air percuma.. 🙂 tp rasa nye still tak dpt lawan pakcik ni kot.. alangkah best kalo ade warong mcm ni kat KL..

    Reply

  6. hanep : kat kangar hari tuh ada nasik ganja rm2. tapi lauk dia simple je tak mcm neh. hehe 🙂

    en_me : hehe 40 words x termasuk jpeg ya. hehe 🙂

    syam : hehe tak sampai lagi la. hehe 🙂

    asx : hehe mmg jauh pun tuh. hehe 🙂

    mrkay : hehe kat mana plak rm4 tu ek. hehe 🙂

    Reply

  7. eerr…. jauh sangat lah kedai kat kuala kedah nak makan nasi goreng RM2 je. 🙁

    Reply

  8. aida : mmg jauh giler lah kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge