RM2 Esok !

tak.

bukan kedai rm2 ok

tapi harga petrol bermula esok !

cuti2 malaysia on kah ?

jalan2 carik makan off kah ?

p/s – lawak giler siot youtube neh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “RM2 Esok !

  1. Ish, biar betul nih… ni yang 19zim nak beli keta myvi SE satu…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/alih-bahasa-untuk-olpc.html

    Reply

  2. 19zim : hehe beli jangan tak beli. ehe 👿

    Reply

  3. nak tunggu lagi sapai die turun rm0.20 baru nak beli keter…
    miahaha… buat mase sekarang ni, naik jer keter api… :vangry:

    Kreuger®

    Reply

  4. alhamdulillah, syukur. insya allah hidup bakal bertambah sempurna dan stabil apabila kenyataan ini diterima.

    aku harap harga baru ni dapat kekalkan dalam masa yang agak lama.

    Reply

  5. kreuger : hehe tuh penurunan melampau namanya, hehe 🙄

    Reply

  6. megat : hehe tu la kan. penjimatan tuh boleh beli benda2 lain. hehe 🙄

    Reply

  7. hohohoho….aku pn baru dengar rega minyak turun..tp aku nyer comment mesti masuk spam ni… :vangry:

    Reply

  8. life4hire : yep masuk spam. tapi sepantas kilat aku despam kan. hehe 🙄

    Reply

  9. bagus la turun lagi. time minyak naik aritu nak tuang RM10 pun dah rasa malu sgt. rasa nak letak kepala dalam baldi je masa bayar 😐

    Reply

  10. chokilala : la sampai camtu sekali ke eh. hehe ➡

    Reply

  11. Seronok . aku rasa boleh turun bawah harga rm1.90 nih . =)

    Reply

  12. weeeeeeeeeeeee…. lomen gumbira macam ko buat kat blog orang… heheh

    Reply

  13. apsal la jadi lomen plak tuh… huuuuu

    Reply

  14. asx : hehe aku rasa tidak. hehe 👿

    Reply

  15. shaxx : hehe ko pun buat komen gummbiraaaaa ya ➡

    Reply

  16. shaxx : hehe typo la ko ni. hehe 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge