riana green east KL, wangsa maju

pergi tengok show room riana green condo, wangsa maju. memang class la condo neh. memang superb. cuma mahal giler je la . anyway tengah decide nak beli rumah kat mana dan rumah jenis apa neh. hehehehehe.

boring ar x boleh amik gambar dalam show room dia. boleh amik gambar neh yang kat luar je la. high rise sampai lebih 30 tingkat. bapak punya tinggi kan. dia nak view klcc tu lar. heheheheh

official name : riana green east KL
developer : IJM properties

all pics below from this forum ya
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “riana green east KL, wangsa maju

  1. bro, my bro pun ada bought apartment kat wangsa maju but not this one kot…

    exactly after junction dr jln jelatek tu….
    tak gayat ka tinggi2 ni?

    kita slalu gi klcc sebab discussion with consultant… gayat la… tapi level 57, mana tak gayat!

    looking for dream house ka? yg di atas tu dah furnished ka?

    Reply

  2. kawaii : lagi tinggi lagi la best. lagi bets ngadap klcc. hehehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge