Reunion 9094 & Mighty Duck Meeting at Burger King (near Shah Alam Extreme Park)

tadi batch aku buat reunion

setelah lama dah tak berunion. hehe

kali neh ada la dekat 2 table(s) yang datang

ramai la jugak kan.

kali neh reunion lebih santai

no main agenda

just to say hi dan apa khabar je lah. hehe

nak catch up dengan each other

hehe wong siap datang bawak kelengkapan nak wall/rock climbing lagi !

selamba la aiwa tak datang.

kren dah ready dah ! haha

tapi cam biasa la kan takde sapa nak wall/rock climbing

semua dah tak larat dah. haha

aku just nak recall sapa2 yang datang tadi

kalau nama2 yang tertinggal sila update dalam comments ok

  • rough
  • badut
  • gadap
  • ezam
  • arape
  • tank
  • kno
  • kuchai
  • chibix
  • abon
  • mpro
  • wong
  • pyan
  • ja
  • epit
  • syed asrul
  • joe

kali neh ada special appearance from ja (jasman hassan)

setalah 11 tahun berada kat jepun.

tanpa khabar berita

tetiba ja balik malaysia for good !

hehe welcome back ja !

gambar ja ada kat bawah neh. hehe

tunggu noni update blog dululah nanti ya

more pics from noni kapet at the batch blog later lah

noni tengah buat kerja tuh…. bz dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Reunion 9094 & Mighty Duck Meeting at Burger King (near Shah Alam Extreme Park)

  1. haha…
    aku tau nape xde yg gayut…sebab sume dah semakin berat…
    tak tertanggung dek tangan utk bdn yg berat ittew…heheh…

    Reply

  2. cekgu : hehe tau takpe. haha 🙂

    Reply

  3. Tak clear la gambau…. tukar la ke SE balik…. kami mahu gambau yang lebih berkualiti….

    Reply

  4. mpro : haha e71 mana boleh lawan cybershot k810i. haha

    Reply

  5. Gambar tak clear KNO
    apa ni ????
    hahahah
    mana gambar JA?
    ambik gambar dari tepi belakang buat apa?
    how lah cameraman like this?

    Reply

  6. e53 : haha ngada2 la ko. gambar yang proper tunggu noni kapet uploadlah. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge