Response Tun Dr M via CheDet.com on Him Being The “Duri Dalam Daging” for UMNO

man you have to read this.

the response of tun dr m on the recent attack of him being “duri dalam daging“.

click here to read the full article ! hehe 🙂

seriously i am not that happy with all these political thinggy pasca GE 2008

why such news being aired over and over again

come on la !

there’s a lot of other things that can make the 1st 20 minutes of bulletin utama

or even the headlines of the mainstream papers.

please la !

we have bigger issues like education. the economy.

damn poor transportation. flood here flood there.

seems-like-good broadband services.

the wireless is no where to reach 3.5G

increase price here and there. bla bla bla

even the global warming issues can’t beat malaysian politics la like this meh ! haha

better still please la publish something that can promote malaysia further

like the jalan2 carik makan series. or even jalan2 cuti2 malaysia

it will steer the economy. it’ll make people happy

haishhhh. now who’s disagree with me ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Response Tun Dr M via CheDet.com on Him Being The “Duri Dalam Daging” for UMNO

  1. oh well….

    life has to go on somehow kan

    i’m preparing a report of global food crisis for my Minister… bila la nak berbalik tgk keadaan negara and global???

    bosan la pulak

    kawaii_desus last blog post..always look on the bright side…

    Reply

  2. TDM

    teruskan perjuanganmu untuk kebaikan Malaysia, sebenarnya mereka masih di buai alam mimpi yang tidur beralaskan kepentingan kuasa semata-mata…
    Sebenarnya mereka tidak sedar dengan apa yang mereka telah lakukan ini kerana bukan mereka orang yang telah membangunkan Malaysia..mereka hanya tegak berdiri setelah segalanya telah Tun stabilkan.
    TDM inilah bahana dan bezanya antara orang yang telah bertungkus-lumus membangunkan Malaysia dengan orang yang hanya berdiri di tahap selesa apabila malaysia telah berada di tahap stabil dan kukuh. Mereka tidak sedar betapa TDM telah berusaha keras keatas semua ini demi Malaysia setelah segalanya berjalan seperti yang ada sekarang mereka langsung tidak menghargai TDM sebagai seorang yang telah membangunkan semua ini.
    TDM sekiranya saya adalah PM pada ketika ini saya tidak akan biarkan keegoan saya untuk membelakangi apa yang baik untuk saya dan negara. Sekiranya saya adalah PM sekarang ini, saya akan menggunakan khidmat TDM dalam memberi pendapat dan berkongsi idea dengan Tun. Ini adalah kerana saya merupakan orang yang sedar betapa otak Tun sesuatu yang berada ditahap 1 in a millions…You can think everythings out of the box which is our PM can,t do that even in the box also hard…
    Tdm betapa Tun menjadi idola bagi kami sekeluarga betapa bodohnya orang yang berada dekat denganmu susah untuk berfikir bahawa beruntungnya mereka berada dekat dengan pemikir seberti Tun..
    Walauapa pun Tun, teruskan perjuangan mu dalam mempertahankan apa yang betul..Sekiranya Tun masih berminat untuk mengungkapkan kata-kata bahawa MELAYU MUDAH LUPA memnang benar..jaganlah diharapkan sangat orang-orang yang dahulunya menjadi tulang belakang Tun ini kerena mereka tidak akan berpaling dengan PM kita sekarang ni kerana hal Kuasa mereka dan Duit yang menjadi kepentingan mereka…
    TQ TDM atas segalanya….

    Reply

  3. kawaii : sebab life kena go on lah kita kena ada berita2 lain kan. haha boring giler. haha 🙂

    sec8 : perghhh 1st time comment panjang giler. thanks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge