Renungan Tajam Makcik2 Kueh Raya

Haha mmg cool la lat neh
Selamba je sketch semua muka2 orang kan
Makcik neh mcm bengang je kan lat sketch muka dia
Maunyer dipatuknya berus or pen lukisan lat nanti. Haha
Riuh sekampung plak nanti kan.
Memang sempoi la
Aliffstyle pun terer gak lukis kartun tau
Video blog dia pun cool gak. Hehe paling aku suka sajak bisu dia kat pangkor island. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Renungan Tajam Makcik2 Kueh Raya

  1. Pingback: Semangat Kerjasama Blogger Melayu | Suara Hati Orang Kita Seorang Blogger Melayu

  2. mmg sah muka makcik tue x puas ati jea.wakaka

    Reply

    KNizam Reply:

    mydaily : hehe tuh la kan. x puas hati giler ah makciken tuh. haha 🙂

    Reply

  3. simple je kartunis lat lukis kan….

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : tu la kan. rasa mcm nak minta dato lat lukis doodle la satu. hehe 🙂

    Reply

  4. lat (dato’ lat) mmg kool! walaupun kartun dia mmg kartun habis tp dia pandai mainkan peranan sekeliling dan ekspresi wajah.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tu la kan. aku suka ngan kartun dia. kan ke best kalau ada doodle special from dato lat pasal 52 tahun kemerdekaan malaysia. hehe 🙂

    Reply

  5. yuppp..setuju…

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : hehe tajam menikam lensa camera dan pena mata lukisan tuh. hehe 🙂

    Reply

  6. Lat org kg gua lenggong

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : wahhhh ko kat lenggong ek. dekat la ngan kuale. hehe 🙂

    Reply

  7. aku pun lenggong.. kg luat…

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : perghhhhhhh ramai gak blogger lenggong ek. hehe 🙂

    Reply

  8. moh majukan kampung luat dan hidup pekasam pak chat

    Reply

  9. raya nanti sedap nya makan lemang dgn ikan loma pekasam pak chat dan kekawan lama jgn lupa berapa kat rumah aku anak pakcik sahak talong

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.