Renungan Sebelum Solat Jumaat

Renungan Sebelum Solat Jumaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Renungan Sebelum Solat Jumaat

  1. a’kum tuan knizam
    terima kasih kerana sudi singgah blog saya
    harap dapat memulakan persahabatan, walau di alam maya cuma
    apapun, nice artwork!

    syahril a. kadirs last blog post..cerita tentang Ketua Polis Negara

    Reply

    KNizam Reply:

    syahril : hehe no prob. salam persahabatan 🙂

    Reply

  2. aik renung je ke surah yassin tu hehe

    zamzs last blog post..TV PDA Phone

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : renung dulu. pastu baca dengan khusyuk. di bawah aircond yang kuat. perghhhh pastu tidur. haha :halo:

    Reply

  3. jaga2 org dah abis doa lepas solat

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha banyak la ko 😕

    Reply

  4. Diwakafkan untuk kenangan..

    wah,dah ada emoticon cute! 😀 bestla komen pasni bleh letak mende ni :up:

    Ixora’s last blog post..For the sake of blogging

    Reply

    KNizam Reply:

    ixora : hehe tahu juga kamu baca jawi ek. hehe 🙄

    Reply

  5. haha.,dah lama tak baca jawi. nyaris kena mengeja balik tadi. haha

    oh,ya komen kt 3 doors down tu tak kuar la. saya komen lepas komen kat atas tu

    Ixora’s last blog post..HELLBOY II : The Golden Army

    Reply

    KNizam Reply:

    ixora : hehe saya dah tak tahu nak wat camner lagi nak elakkan spam neh. kena buat manually neh. sorri ar 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge