Renovation Works kat Rumah Melawati + Black Out + Nak Hujan Lebat Giler = Aku Kena Pindah Ke Sg Buloh Malam Ni Jugak ! Haha

selamba la bila aku balik rumah tadi

aku check dah black out la plak rumah aku. haha

hampeh sungguh lar. haha. taulah aku dah tak guna theme gelap gulita

terus black out rumah. aku check rumah neighbour aku ok ler pulok !

ni mesti kerja kontraktor rumah aku yang buat kerja2 renovation neh siang tadi

sekarang dah nak hujan lebat giler. plus aku takde lampu kat rumah

terpaksa lah aku pakai lilin ikea yang comel untuk menerangi rumah aku

aku nak mandi. aku nak solat

aku nak pindah ke rumah adik aku kat sg buloh plak ! haha

mana tahan beb takde letrik. kalau takde tv ok lagi. hehe

takde internet plak tuh kan. haha

ni aku taip pun pakai battery yang dahnak kong

seb baik ada maxis broadband kan. huhu

so chow chin chow. kalau aku berjaya buat posting lepas neh

maknanya aku kat sg buloh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Renovation Works kat Rumah Melawati + Black Out + Nak Hujan Lebat Giler = Aku Kena Pindah Ke Sg Buloh Malam Ni Jugak ! Haha

  1. Pingback: negaraku.net

  2. ciann…huhu.. cepat2 pindah … 😀

    sue’s last blog post..Cool Stuff for Today

    Reply

  3. ehehehehe
    cepat pindah!!! ngeee~

    Adila’s last blog post..Tutorial : Vector

    Reply

  4. MRR2 jam gilar… dari UK ke Ampang Point, gerak2 khas jer.. selow melow.

    @k@kPOKPEK’s last blog post..CALAR BALAR

    Reply

  5. hee. kesian dia.. :kiss:

    iera’s last blog post..Bleach Episode 183

    Reply

  6. tmn melawati mcm pernah tinggal pegi sana jer!?

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  7. sue : haha seb baik letrik dah restore. yyuuuuhhoooooooooooooooo ❗

    Reply

  8. adila : hehe dah siap pindah pun malam tadi. haha sengsara dowh. haha 🙄

    Reply

  9. app : eh saya lalu pergi ke sg buloh malam tadi ok adjer. haha 😉

    Reply

  10. iera : hehe sungguh kejam la dunia neh malam tadi. haha ❗

    Reply

  11. megat : la ko pernah dok kat sini gak ke. heeh ❗

    Reply

  12. mesti la pernah! 🙂

    نقطههيتم’s last blog post..Ramadhan Cards By NH

    Reply

  13. cepat pindah setia alam!

    Reply

  14. nh : hehe pernah ke ? 👿

    Reply

  15. joe : hehe rumah siap next year daaaaa. haha 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge