Remembering Scones of Cameron Valley, Cameron Highlands during Breakfast at Holiday Inn Resort, Feringghi Beach, Penang

haha sekali lagi tajuk posting yang panjang giler

aku memang suka la mengelirukan semua crawler2 google mahupun yahoo! tuh kan

aku malas la nak fikir pasal semua seo2 tuh. haha seo expert cakap kalau nak letak title kena cool

kena mesra crawler. haha rules are meant to be broken kan

suka hati aku la nak letak title hapa pun. haha

aku kalau pegi cuti2 kat mana mesti quite excited bila nak breakfast.

yep. kali neh masa stay kat this so-called 5 star resort pun aku excited nak tahu apa ada dalam breakfast dia kan. kalau hampeh memang akan jadi bahan bicara dalam blog la kan. haha

kali neh aku turun awal ke breakfast. biasanya aku akan turun lagi 15 minutes nak habis

ntah naper pagi tadi rasa lapar giler plak kan. so terus bangun.

cuci2 mana yang patut then terus turun nak makan. hehe

not bad la breakfast kat sini. banyak choices and then ada sofa beb !

tapi aku takdelah nak dok kat sofa. giler ke aper. haha

dalam banyak2 makanan tuh aku ternampak scones. haha idaman kalbu tuh!

last sekali aku makan scones masa kat cameron valley kat cameron highlands

memang sedap scones neh. especially kalau panas2. lembut giler

biasanya dimakan dengan strawberry jam ngan butter je kan. memang cool !

syurga dunia kejap dowh ! haha

so sapa2 nak breakfast kat holiday inn resort batu feringghi neh, bolehlah merasa scones dia

memang sedap ok. menjilat sudu beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Remembering Scones of Cameron Valley, Cameron Highlands during Breakfast at Holiday Inn Resort, Feringghi Beach, Penang

  1. entri mendera jiwa tau…

    Reply

  2. kujie : hehe sedap giler scones tuh. lagi sedap makan tepi laut. haha 🙂

    Reply

  3. Aku suka scones with butter and marmalade… and this ones you showed here definitely looks soft and scrumptious… adoh….

    Reply

  4. melbie : hehe memang lembut banget seh. hehe 🙂 tapi takleh lawan yang kat cameron valley cameron highlands lah. hehe 🙂

    Reply

  5. i’m happy that you enjoy the scones. To bad my face is not in the picture. When you visit again to the hotel. give me a call. I will give you more scones. Hahaha. Cheers!!!

    F&B Coordinator
    Holiday Inn Resort Penang

    Reply

  6. emi : yep. really like the scones. hehe cool ! will email u bila singgah sana lagi ya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge