Red Alert: Indonesia – Explosions in Jakarta

aisey macam mana la ada lagi kes2 pengeboman macam ni eh

banyak harta yang musnah.

mungkin juga ada kemalangan jiwa

minta dijauhkan drpd perkara2 sebegini di malaysia lah kan

– – – – –

read further here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Red Alert: Indonesia – Explosions in Jakarta

  1. letup2 lagi dehh.
    dua orang sudah terkorban T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : tu la kan. teruk plak tuh. seb baik manu tak pergi sana lagi. eheh 🙂

    Reply

  2. kira aku respek jugak dengan pihak berkuasa kat M’sia ni kerana masih lagi tegas.Jika dibandingkan Thailand,Filipina,Indonesia mereka ni lagi out.Rakyat M,sia ni kiranya lagi berpelajaran kerana x buat hukum rimba sendiri.

    Reply

    KNizam Reply:

    e : hehe tuh la kan. susah la kalau letup sana letup sini. tak aman kan 🙂

    Reply

  3. time2x camnie kedutaan malaysia sure bz punyer…..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe memang bz sebab semua akan call bertalu2 punyalah. hehe 🙂

    Reply

  4. ManUtd patutnya duduk kat hotel ni isnin ni, for their indonesian leg of the asian tour .. nasib baik tak meletup masa tu .. abis satu team macam time Busby dulu ..

    Reply

    KNizam Reply:

    darthmaut : hehe seb baik x meletop teruk mcm kat bali ngan pakistan dulu. habis sampai jadi kawah kat hotel tuh kan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge