Rasa Macam Nak Mengamuk Je Masa Lepas Solat Jumaat Tadi…. Haha :)

hehe aku rasa korang sure perasan punya perkara neh kan

kadang2 kita lambat nak ke solat jumaat

so terpaksalah double park sebelah kereta orang lain

pastu terhegeh2 la nak amik wuduk and then solat jumaat

lepas dah habes solat tuh cepat2 la alihkan kereta tuh kan

bukannya apa dah tahu double park so kenalah bertanggungjawab

kalau nak terhegeh2 keluarkan kereta make surelah datang awal ke masjid

janganlah plak menyusahkan jemaah lain yang nak keluarkan kereta diaorang kan

haha aku memang tengah bengang giler dowh !

geram aku tadi kat masjid… huhu

korang sure pernah kena pengalaman yang sama kan

so nasihat aku pada sapa2 yang nak jadi double parker tuh

datang awal ke kereta anda selepas solat supaya anda tidak menyusahkan orang lain

ada paham ka tak paham ? haha

p/s – entry geram kali neh takde gambar sebab kalau nak amik gambar, punyalah banyak kereta yang double park tadi dowh. nyusahkan aku je nak upload kat flickR nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Rasa Macam Nak Mengamuk Je Masa Lepas Solat Jumaat Tadi…. Haha :)

  1. Ini adalah cobaan, jangan marah2 :vangry: tadikan baru dapat pahala jumaat. Biasalah manusia nak buat kerja senang aje……

    Reply

  2. ko ngamukla jadik inkridibel hak!
    hangin je la…
    ko buat ape je kat si dabel parker tu??
    ade dier senyum umpama kerang busyuk??

    Reply

  3. sabo2.
    kang ko jadi ijau sape yang susah.
    diorang yang suke double park pastu lambat kuar ni takkan takleh pikir.
    da la halang jalan orang.
    diorang ni kene belajar konsep “last in first out”

    Reply

  4. noni : haha geraaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm ➡

    Reply

  5. cekgu : hahahahahahaha 😀

    Reply

  6. pcu : hehe tu la kan. geram aku 😯

    Reply

  7. double park tu mmg dah hangin
    ni plak kalu org yg mmg lmbt dtg pastu park tgh2
    perghhh!! pastu terhegeh2 dtg ala2 org besar la kot; bukak pintu pelan2
    cissss nak je hon sampai terberak2 dia kat situ haha

    Reply

  8. adila : haha kalau dah tercirit satu hal la plak ngan baunyer. hehe 🙄

    Reply

  9. ye dok mu..
    muke penatang…
    bahang kapok..
    mu igt mu isap rokok mu beh ar…///
    aq taw la mu pnoh isap btng pele bapok mu..
    aq sek ///
    yelahhhh….
    kirim salam kat adilla..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge