Rasa Macam Nak Mengamuk Je Masa Lepas Solat Jumaat Tadi…. Haha :)

hehe aku rasa korang sure perasan punya perkara neh kan

kadang2 kita lambat nak ke solat jumaat

so terpaksalah double park sebelah kereta orang lain

pastu terhegeh2 la nak amik wuduk and then solat jumaat

lepas dah habes solat tuh cepat2 la alihkan kereta tuh kan

bukannya apa dah tahu double park so kenalah bertanggungjawab

kalau nak terhegeh2 keluarkan kereta make surelah datang awal ke masjid

janganlah plak menyusahkan jemaah lain yang nak keluarkan kereta diaorang kan

haha aku memang tengah bengang giler dowh !

geram aku tadi kat masjid… huhu

korang sure pernah kena pengalaman yang sama kan

so nasihat aku pada sapa2 yang nak jadi double parker tuh

datang awal ke kereta anda selepas solat supaya anda tidak menyusahkan orang lain

ada paham ka tak paham ? haha

p/s – entry geram kali neh takde gambar sebab kalau nak amik gambar, punyalah banyak kereta yang double park tadi dowh. nyusahkan aku je nak upload kat flickR nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Rasa Macam Nak Mengamuk Je Masa Lepas Solat Jumaat Tadi…. Haha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.