Ranking Cik Alexa for KNizam.com

dah lama rasanya aku tak check alexa ranking kan

hehe kali neh tergerak plak hati nak check

perghhhh naik mencanak2 neh

terima kasih semua ! hehe

bila la cik alexa ranking neh nak bagi aku 100k plak. hehe ❗

alexa ranking korang camner ?

mencapai target ke idak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 responses to “Ranking Cik Alexa for KNizam.com

  1. ermmm..aku tak sampai target aaa….agak-agaknya aku pun kena tulis blog macam ko ler..paling slumber 🙂

    Reply

  2. huh, makin mantap.. hmm..agaknya orang malaysia skrang suka blog yang camne ek?huhu…

    Reply

  3. Lapas nie mesti banyakkan lagi kisah2 yang menarik, kreatif & banyakkan photo yang cantik2 and one more banyakkan pasal makanan :up:

    Reply

  4. hebat2….

    apa maksud ‘link in’ kat alexa tuh?

    Reply

  5. hohoh aku nye blog dah capai target.. 796 686 😮 😮 bila la nak kalahkan ko ni.. hahahhahaha

    Reply

  6. aku xde target spesifik..target aku satu jer..nak beat Alexa Ranking ko n NH…bleh ? hahhahahahha 👿

    Reply

  7. kita : aisey berapa target ko sebenarnya ek. kalau 100k tinggi tuh. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. izzat : hehe semua suka blog pasal makan dengan jalan2 rasanya. hehe 🙄

    Reply

  9. noni : hehe makan sekarang post kat makanmalaya.com adjerlah hehe 🙄

    Reply

  10. meo : hehe link backs tuh. berapa ramai yang dah link dengan blog neh rasanya. hehe :mrgreen:

    Reply

  11. topo : hehe perghhhh oklah tuh. aku rasa ko target 500k dulu. hehe 🙄

    Reply

  12. life4hire : hehe NH nyer alexa dah terlalu tinggilah. hehe negaraku.net pun mencanak2 naik gak. hehe 🙂

    Reply

  13. hebatlah kau zam. blog paling selamba dan cool! aku rasa gaya pembacaan orang kita suka pada perkara yang santai.

    aku cuba lakukan perubahan drastik tapi kekalkan identiti aku!

    Reply

  14. Pingback: Aku Nak Lawan KNizam | KongsiBlog.Com^Suara Orang Malaysia

  15. walaupun dlm M’sia ni dok 11 ,331
    rasa puas ati gak sbb Reach naik 331%
    Traffic Rank naik 1,550,083%
    banyak tu…
    apa lagi nk merungut, kan…walau tak de la top mcm Knizam

    Reply

  16. tahniah bro… apa rahsianya?

    Reply

  17. megat : hehe tu la kan. santai semua suka. senang aku nak wat post. rileks sket lepas balik kerja. hehe 👿

    Reply

  18. kujie : hehe best kan dapat tau ranking neh. semangat sket nak blog. hehe :mrgreen:

    Reply

  19. slumberaja : hehe update selalu adjer. hehe update secara santai adjer. hehe :mrgreen:

    Reply

  20. Ceh. alexa aku makin jatuh ada la… x paham… ❗

    Reply

  21. emme : hehe la camner leh jatuh. tak update ke ek ? hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge