Rangup Betul La Kudapan Petang Ni

Live Update: 7 Feb ’10, 12.08pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Ni yg aku suka dengan kedai samosa di rana market ni
Sebab ada kudapan ala2 maruku di sinu
Samosa pun digoreng panas2 di sini
Lupakan seketika perihal minyak yang begitu hitam berkilat yang mungkin tidahlk sihat dan selamat, hehe
Di sini, asalkan makanan dan masakan di masak panas2, rasanya inshaAlllah selamat untuk di makan ya. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Rangup Betul La Kudapan Petang Ni

  1. erk.. samosa ke tuh? pelik semacam je.
    jangan dia goreng ulat beluncas sudeh..
    hehehe.. jangan marah ar bro.
    aku ni suke pikir bukan-bukan jer kalau aku
    nengok macam something. ahakS~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : hehe mana ada ulat. tu mcm keropok la. hehe 🙂

    Reply

  2. wakakaka.. ulat beluncas la pulaks.. haha =))

    anyway, lamanya kamu di islamabad… huhu kat fb asyik update pasal islamabad je

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : insyaAllah will be long here. balik msia sekejap2 adjer. hehe 🙂

    Reply

  3. sekilas pandang macam keropok lekor..

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : haha giler dah lama aku tak belasah keropok lekor ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge