Ramadhan Buffet Promotion 2008 @ RM38nett by Restaurant Baiti, Authentic Malaysian Cuisine !

cam best je buffet promotion neh kan

lagipun takde lah semahal hotel2 lain tuh

plus aku mmg suka ngan authentic malaysian cuisine neh

haha sambal belacan, pucuk ubi rebus, pucuk paku, ulam2 perghhhh lapar beb !

plus kat taman tun adjer. senang la sket nak pergi from office

masjid pun dekat kan. hehe boleh solat lepas tuh. hehe

so apa lagi mai la booking sini dowh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Ramadhan Buffet Promotion 2008 @ RM38nett by Restaurant Baiti, Authentic Malaysian Cuisine !

  1. waa…
    jadik promoter nmpk??
    byk dpt komisen ke??? 😐

    BaniHassim’s last blog post..Food Guide line for Ramadhan Al-Mubarak…

    Reply

  2. banihassim : hehe kenalah promote kedai makan sesama muslim ni kan. hehe 🙄

    Reply

  3. Pingback: negaraku.net

  4. ANOTHER NICE PLACE FOR RAMADHAN REUNION.
    RM48 FOR ADULT, RM24 FOR CHILD AT NASI KANDAR RASA SAYANG KL. VERY NEAR TO KLCC~

    11 PERSONS DINING, THE 11TH PPL WILL GET FOC!

    [size=7]CALL 03-22890988
    NO 33, JALAN YAP KWAN SENG, 50450 KUALA LUMPUR.[/size]

    [url=http://imageshack.us][img]http://img91.imageshack.us/img91/2757/ramadhanleafletfakk4.jpg[/img][/url]
    [url=http://g.imageshack.us/img91/ramadhanleafletfakk4.jpg/1/][img]http://img91.imageshack.us/img91/ramadhanleafletfakk4.jpg/1/w500.png[/img][/url]

    Reply

  5. ko pergi la makan kat sana dulu pastu citer la kat kitaorang… hehe

    shaxx’s last blog post..Hari Malaysia

    Reply

  6. jane : wahhhh siap ada promo gitu ! hehe 🙂

    Reply

  7. shaxx : dulu dah pergi masa lunch mmg sedap. kali ni sure lagi sedap. nanti saya pergi ya. hehe :confusedlot:

    Reply

  8. 😐 hye..
    suke bace eur blog..interesting..lelebih lagi mknan + kedai mkn…luv it..lelagi pose ni kan..1 opis da menatap gmbr 2 kt sini..yg syok nye ade yg curi2 telan air liur(teringin la tu)…hari ni i nk serang restoran nelayan..siap booking lagi tau…nk mkn i whole family…tak sabar nk balik…u try la g tupai tupai kt jalan bkt petaling..mcm bes tau..gi la..i tunggu blog u tok tupai2 k…

    Reply

  9. arnee : hehe thanks. yep dah pergi dah tupai2. cuma tak sempat nak amik gambar pun. hehe :mrgreen:

    Reply

  10. nizam…laz saturday sy gi genting berbuka kt 1 of the hotel kt ats tuh..rm44 nett but becoz of muslim dpt rm33 nett..serius meletop tau…mmg puas atie…variety sgt2 n lazzzzat…just nk share ngn awk…gi lar sementara ramadhan berbaki beberapa hari ni..challoo

    Reply

  11. arnee : thanks for the info. ikutkan hati nak je naik ke genting. tapi rasanya x sempat kot this year. hehe 👿

    Reply

  12. hi,i nak tanya macam mana nak booking..
    dan klu i book for more than 20pax ape tawaran yg di beri lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    akidah : alamak kena call direct ke restaurant tuh ya. hehe 🙂 saya tahu makan adjer. hehe 🙂

    Reply

  13. Kenu,
    Kafe Oasis nye Buffet Ramadhan is RM29.90+. Trylah. Ramai geng ICT booking buka puasa kat saner 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    kafeoasis : eh mcm mana kenal dengan nama kenu eh ? hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge