Rahat Donut Utk Satu Office Plak

Live Update: 15 Jan ’10, 5.11pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Bila rasa nak demam neh kan, mula la nak buat benda2 pelik
Tetiba aku rasa nak belanja satu office makan donut
Lagipun hari neh tgif, so biarlah kasi mereka gembira sket kan
Nampak sedap je kan, tapi tekak aku mcm dah x leh telan dowh
Kena pekeni kopi la plak. Black coffee please

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Rahat Donut Utk Satu Office Plak

  1. Pergh best je nampak..
    Makan sebelum tido ni pun best gak ni

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe mmg lembut wooooo rahat donut ni ok. hehe 🙂

    Reply

  2. fuh…rasa macam nak gi Big Apple je neh tgk donut tu..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat L yang ni lagi lembut drpd big apple of j.co hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.