Rahat Donut Islamabad Yg Lembut Giler

Serious dowh mmg lembut siot donut kat rahat donut islamabad neh ok
Memang orang ckp melt in my mouth lah kan
Ni la donut version islamabad. Actually ada banyak lagi donut tadi tapi design mcm pelik2 adjer
Tak berani nak beli, karang x sedap karang surelah akan membazir kan. Hehe
Lagi lembut drpd j co dan lagi besar drpd big apple. Dunkin x payah compare la kan. Hehe
Actually Rahat Donut neh jual banyak benda lagi, roti ada, pastries pun ada, kek mcm jenis, lawa2 siot kek decor diaorang neh, pizza pun ada ok
Ikutkan hati nak je beli pizza tadi tapi fikir2 balik karang lambat plak tunggu kan
Plus tadi ramai org la, so kena minimise time kat mana2 crowd. Bahaya ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Rahat Donut Islamabad Yg Lembut Giler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.