Radiogram Ngan iPod Zaman Sekarang

Aku rasa kalau sekarang surelah dialog tuh akan ditukar kepada ipod kan. Hehe
Best je bila baca kartun lat neh kan.
Mmg detail lukisan dia
Banyak yg kita boleh belajar kan
Yg penting dapat tahu suasana kehidupan zaman dulu2
Nostalgia tuh beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Radiogram Ngan iPod Zaman Sekarang

  1. aku daripada hari tuh nak belajar macam mane bro buat
    live posting ni. aku dah cube… tapi tak berapa nak paham.
    bleh tak kasik tempat rujukan kat mane aku boleh belajar mende
    ni?

    sekali teroff topic.. sorry bro.

    citer pasal kartunis lat. sekalimbas jer orang dah tau yang
    lukisan ni Dato’ Lat yang lukis. itu kire tallent identiti ma.
    meskipon lepas ni ade yang boleh lukis karekter die. tapi
    pelopor idea kartunis yang bercorak kemasyarakatan ni
    adalah bermula dari die. So aku yang peminat seni lukis ni
    memang high appreciate apa yang Dato’ Lat buat. Bukan nak
    promote ke mende ke… tapi itu fact ma. Fact yang kartunis
    lain kene terima. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : live posting neh direct posting from handset ke flickr and then ke blog. semua flickr uruskan. rasanya dah buat posting dah kot. hehe jap nak kena carik dulu 🙂

    aisey lupa plak link tu

    Reply

  2. betol ler. seronot baca katun lat. buat kita teringat-ingat zaman kita kecik2 walaupun mungkin kita bkn berada di zaman die. budak2 skrg mmg bertuah! hoho..

    Reply

    KNizam Reply:

    landaklaut : tuh la kan. memang boleh sengih sorang2 baca lat neh. mmg khazanah warisan negara lah kan kartun dia. hehe 🙂

    Reply

  3. kartunis sama seperti penulis adalah perakam waktu…

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : tuh la kan. suka la ngan kartun lat. memang mengimbau kenangan silam lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge