Raddia 1 Setia Alam Lagi La Cepat Siap

Hehehe aku sekarang pegang 2 rumah ok
Yg neh rumah adik aku yg kat Abu Dhabi
Aku budget rumah neh akan siap dulu sebab dah kena kunci dulu
Hehe kalau dapat amik kunci 2 rumah sekaligus senang la sket kan. Hehe takde la buang masa
Banyak siot benda nak buat bila dah nak amik kunci neh kan
Macam2 nak pikir, rasa mcm nak upah consultant adjer. Hehe
Rumah neh confirm akan disewakan sebab adik aku dok 2 tahun kat abu dhabi tuh, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Raddia 1 Setia Alam Lagi La Cepat Siap

  1. rumah adik ko, boleh la ko buat jadi weekend home

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha sekarang neh dua2 jadi weekend home plak. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge