Raddia 1 Setia Alam Dah Amik Kunci

Live Update: 13 Dec ’09, 4.08am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tu dia masa aku sampai nampak dah ada kereta dalam rumah adik aku
Rupanya kereta jiran sebelah kanan dia, hehe
Aku tengok dah ramai siot yg renovate rumah kat sini
Rumah adik aku neh dah amik kunci sebelum aku pergi islamabad
Cuma belum buat testing alarm, air ngan electric adjer
Lepas dah test semua bolehlah mula pasang grill dan renovate basic2 kan
Lepas tu dah bolehlah pindah, hehe bestnyer rasa nak dok rumah baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Raddia 1 Setia Alam Dah Amik Kunci

  1. bro.. citer ko situ sini buat aku yg sesat lak.. kat sana ker atau kat sini? heh, kompius.. kompius

    Reply

    KNizam Reply:

    grafique : haha mmg tujuan asal nak bagi semua confuse sebenarnya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.