qi singgah di knizam artwerk blog

baru je aku blog pasal destinasi bajet kat 8tv semalam, sekali pagi ni, pengacara dia, Qi singgah bagi comment kat entry blog aku tuh. heheheheh bangga siot. tak sangka plak Qi akan sebegitu cepat perasan entry blog nih. siapa2 nak tengok entry blog pasal destinasi bajet episode 7 kat negeri sembilan, boleh klik kat bawah ni ya 🙂

destinasi bajet 8tv episode 7 kat negeri sembilan

  1. Qushairi Razali Says:
    June 7th, 2007 at 3:27 pm edit

    Ha ha ha…Thank you brader… nak cuti kat Malaysia nie, murah je…tapi saya rasa terharu bila baca blog kau ni…tak sangka la pulak orang nak blog pasal show ni…tengok destinasi Terengganu…lagi best…:)
    next week, kita ke Ipoh!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “qi singgah di knizam artwerk blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.