qi singgah di knizam artwerk blog

baru je aku blog pasal destinasi bajet kat 8tv semalam, sekali pagi ni, pengacara dia, Qi singgah bagi comment kat entry blog aku tuh. heheheheh bangga siot. tak sangka plak Qi akan sebegitu cepat perasan entry blog nih. siapa2 nak tengok entry blog pasal destinasi bajet episode 7 kat negeri sembilan, boleh klik kat bawah ni ya 🙂

destinasi bajet 8tv episode 7 kat negeri sembilan

  1. Qushairi Razali Says:
    June 7th, 2007 at 3:27 pm edit

    Ha ha ha…Thank you brader… nak cuti kat Malaysia nie, murah je…tapi saya rasa terharu bila baca blog kau ni…tak sangka la pulak orang nak blog pasal show ni…tengok destinasi Terengganu…lagi best…:)
    next week, kita ke Ipoh!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “qi singgah di knizam artwerk blog

  1. owh, man….
    i thought i sorang je yang gile syok dengan destinasi bajet ni.
    that show is really2 good for us yang sengkek2 ni betul tak?
    plus… the host is so damn cute!
    >:P~

    to qi…
    you rock the show upside-down man!
    wihihihi…
    🙂

    Reply

  2. aku pun sker gak this show, budget ok,simple, ceria,mmg sesuai sgt musim2 org dok cut budget ni….host nye stail dlm ni plak buat kita tgk berjimat cermat tu something yg agak cool n cute hehehe!

    to qi…just be like u in destinasi budget n draw a border to your daily social life,then you’ll be a great person….just concern from distant fan

    Reply

  3. dizzy : semua orang suka sebab fastbeat rancangan ni. plus banyak giler info. hehe 🙄

    Reply

  4. observer : hehe memang cool la. dengan lawak dan script selamba si qi neh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. br lps tgk destinasi budget kt tioman,giler budget tu ~RM294 3 hari 2 mlm,bleh consider g sana ni.aku g phentian rase dh budget sgt pun dh lbh RM300,tu pun tak campur souvenir…mmg informatif sungguh rancangan ni

    Reply

  6. observer : yep memang best giler tadi kan. siap tangkap ikan makan sendiri tuh. perghhhh best la plak pegi tioman. hehe 🙄

    Reply

  7. to qi: ingatkan bleh tgk live kt quickie semlm sekali stuck dlm lift,kesian….keep on enjoy hosting destinasi budget ok ;>

    Reply

  8. observer : hehe kalau nak tengok lagi sekali ada catch tv kat website 8tv. :up:

    sapa tau camner nak download kat website 8tv tu eh ? ➡

    Reply

  9. CHAN TECK FEI

    KALAU TUAN RELA MENERIMA TEMU BUAL SAYA,SILA HUBUNGI SAYA 012-7500793.TECK FEI

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge