Putrajaya Flower & Garden Festival 2009

perghhhh pameran besar2an pokok akan berlangsung lagi la

mcm biasa akan buat kat putrajaya

last year aku x sempat pergi

akus empat pergi masa putrajaya flower & garden festival 2007

cekidaut the pics ! banyak giler beb !

biasanya aku akan pergi every year

mcm jugak pameran masa LAMAN 2008

hehe banyak siot pokok2. memang jam packed la putrajaya nanti

hehe jemputlah ke putrajaya ya !

putrajaya flower & garden festival 2009

belilah bunga orkid sekali buat kenang2an ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Putrajaya Flower & Garden Festival 2009

  1. Mesti jam giler nanti! Macam masa pertandingan bunga api dulu! Tapi sekolah nak buat trip ke sana, lepas abis sekolah! Anak-anak murid terlibat dalam pameran, kalau tak silap! LAMAN kena bayar, ni free je!

    Reply

    KNizam Reply:

    myza : hehe biasa la tuh. kalau dah ramai giler mestilah jam. hehe 🙂

    Reply

  2. aku xle pegi tempat2 mcm ni,pening tgk bunga 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : la mcm tu la plak. aman damai tau. banyak landscape yang cool wooooo 🙂

    Reply

  3. salam
    Saya minat nak pergi ke festival ni.
    Ingat nak beli anak okid dan anak pokok bunga “Frengipenny”
    Tolong beri alamat dimana festival tu akan diadakan.
    Terima kasih
    Asmaeani

    Reply

    KNizam Reply:

    asma : hehe kita jumpa ramai2 di sana ya. hehe 🙂

    Reply

  4. uisshh!!! rs tempted giler nak pegi!

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe surelah akan banyak giler bunga2 segar kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge