putrajaya floria 2007

ni intro je nih. heheheh

aku pernah blog pasal floria putrajaya ni dulu kat sini. hehehe

sebelum tengok fireworks kat picc, kitaorang sempat singgah berlibur kejap kat area putrajaya floria 2007 neh. dia buat dekat precint 2, which is depan kementerian kewangan je. kalau nak lagi senang cari jer menara millenium, sure jumpa. aku pun tercari2 gak katner la diaorang buat floria putrajaya yang ala2 laman 2006 kat tasik perdana ni kan. hehehhehe

overall mmg berwarna-warni la pameran neh. memang sepatutnya dijadikan acara tahunan. memang best. so kalerful dowh! memang hebat. tapi x lah sehebat laman 2006 kat tasik perdana dulu. yang tu memang lagi besar dan lagi hebat, lagi banyak bunga dan lagi jam packed cam sardin tergolek tak hengat. huahuahua

cuma satu je benda yang paling aku benci masa floria neh. dia punya parking dah mengalahkan area kerbau berkubang, berlumpur maut punya. habes semua tayar2 kereta dan crocs2 yang dipakai. hehehehehe. next year kenalah turap dulu parking2 tu kan. menyusahkan rakyat jelata lar tau! hehehehehee














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “putrajaya floria 2007

  1. Ni lah entry yg di tunggu2, hehehe.. mmg cantik, tapi apasal kebanyakkan tu bunga kekwa jer, takde bunga2 esotik lain?

    Reply

  2. laman : actually got lots of pics. later la ya 🙂

    Reply

  3. chot : more will come. kena buat 2, 3 entry untuk pesta bunga neh. heheheh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge