Pulau Lokasi Terbaik Untuk Bercuti dalam Majalah “Dekoratif” Edisi Ke-2

tadi masa aku pergi kedai buku

ternampak ada majalah pelancongan baru malaya lah !

hehe mcm sempoi je kan mag neh

aku pun beli adjer lah.

biasa aku beli libur je. or kadang2 terbeli gaya travel nusantara

dulu ada majalah traverama. sekarang dah bungkus kot. hehe 🙂

anyway neh magazine dekoratif edisi ke dua

– – – – –

aku nak komen sket pasal magazine neh

font yang digunakan kena tukarlah kot.

kasilah font yang cool sket kan

quality gambar pun kureng la dalam magazine neh

kadang2 kalau kita buat majalah pelancongan kan

kena ada gambar2 yang menarik

barulah pembaca terasa nak pergi adjer ke tempat tuh kan. hehe

harap2 majalah neh akan kekal dan lakukan perubahan kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Pulau Lokasi Terbaik Untuk Bercuti dalam Majalah “Dekoratif” Edisi Ke-2

  1. Apakah hujah-hujah yang diberikan di dalam majalah tersebut berkenaan pernyataan “Pulau Lokasi Terbaik Untuk Bercuti”.

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : hehe kenalah beli kalau nak tahu kan. hehe 🙂

    Reply

    Selinap Reply:

    Review le sikit contents dalam majalah tu.

    Reply

  2. tulisan atas tu…………………… terlalu basic la..

    orang tak nampak.. ooo ni majalah perlancungan ke.. 🙂
    kalau K, K ambik idea ZOOM yang selalu ada dalam tv3 tu.. adaptasi daipada situ

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : tuh la. buatla lawa sket kan. hampeh je. hehe 🙂

    Reply

  3. Bajet yg dihulurkan oleh tokei hotel ciput sangat kot?tu yg asal buat ajer.
    agaknya lah kan…….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge