Proton City kat Tg Malim dalam Discovery Channel

aku rasa dah lama dah agaknyer rancangan neh keluar

aku je yg tak perasan kot. hehe 🙂

bangga kejap sebab cerita malaysia masuk kat discovery channel

memang best la dokumentari mcm neh

korang pun tau kan yang discovery channel takkan buat dokumentari yang ntah apa2. hehe 🙂

layan je lah cerita pasal proton city kat tg malim by discovery channel ni ya !

boom de ya da !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Proton City kat Tg Malim dalam Discovery Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.