Proton City kat Tg Malim dalam Discovery Channel

aku rasa dah lama dah agaknyer rancangan neh keluar

aku je yg tak perasan kot. hehe 🙂

bangga kejap sebab cerita malaysia masuk kat discovery channel

memang best la dokumentari mcm neh

korang pun tau kan yang discovery channel takkan buat dokumentari yang ntah apa2. hehe 🙂

layan je lah cerita pasal proton city kat tg malim by discovery channel ni ya !

boom de ya da !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Proton City kat Tg Malim dalam Discovery Channel

  1. ooo tanjong malim ye..
    ada citer sedih…. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hah! apa ceritanya. cerita la. cerita la. hehe 🙂

    Reply

  2. cayala dpt jumpa video ni!

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe puas aku carik lepas tengok kat discovery channel tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. really…. aku pun tak perasan ade coverage pasal proton city nie….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. aku pun x perasan gak 🙂

    Reply

  4. cerita yang tak perlu dikenang..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : la pahit sangat ke eh ? heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge