Promo TV3 Pada Tahun 1984 … Di Mana Anda Ketika Itu Ya ?

giler lama promo neh kan

hehe masa tuh aku darjah 1 hijau kat srk gombak 2. hehe ๐Ÿ‘ฟ

di mana ketika itu ya ? hehe ๐Ÿ˜ฎ

dulu rancangan tv3 best2. berita pun best

sekarang memualkan. terutamanya masa pilihanraya

kecuali majalah 3 je yg ok sket la. haha ๐Ÿ‘ฟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Promo TV3 Pada Tahun 1984 … Di Mana Anda Ketika Itu Ya ?

  1. kire ko ni dah tuek jugek la ek??
    aku bru stahun mase tu… ๐Ÿ˜€

    BaniHassim’s last blog post..Merdekalah Tanahairku…

    Reply

  2. aku pun masih sekolah… kat Kuantan… teringat petang2 cilok gi Teluk Cempedak… kekeke….

    shaxx’s last blog post..Merdeka ke-51

    Reply

  3. bani : hehe ko baru setahun ek…hehe :mrgreen:

    Reply

  4. shaxx : hehe masa tu still ada intisari rancangan kan. hehe โ—

    Reply

  5. dlm perut ๐Ÿ˜Ž mak

    kelapanyor’s last blog post..Merdeka?? Betul Ke Kita Telah Merdeka??

    Reply

  6. salam merdeka.. ๐Ÿ™‚
    1984…kawe darjah 2.sekolah rendah rantau panjang. ๐Ÿ™‚

    arejae’s last blog post..The day when VLOOKUP saves her day.

    Reply

  7. 1984 sekolah rendah lagi

    pening’s last blog post..Custom Excel Dates

    Reply

  8. am baru umo 2 tahun lah… aiyooo… tapi ada ingat la dia punya ni lagi… ๐Ÿ˜•

    am’s last blog post..How To Get 14 Million Backlink In 7 Month

    Reply

  9. kelapa : hehe ye ke. hehe ๐Ÿ™

    Reply

  10. arejae : hehe wahhh rantau panjang tuh :up:

    Reply

  11. pening : ko sek ren kat ner ek ? :mrgreen:

    Reply

  12. am : hehe ingat lagi ko eh. aku tak hengat langsung la ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  13. 1984??? wah kita baru ampat tahun laaaaa…

    nostalgic… haha

    kawaii_desu’s last blog post..I’m still alive thank you very much!!

    Reply

  14. kawaii : haha muda tuh. hehe :up:

    Reply

  15. waktu ni ak masih lg belum berada di dunia yg penuh cabaran ini… ๐Ÿ™

    topo’s last blog post..bila muka topo dijadikan manga sempena puasa esokโ€ฆ

    Reply

  16. owh.. saya baru umur 3 tahun.. opsss.. skrg semua dah tahu berapa umur saya sbnrnya.. ๐Ÿ™‚

    landaklaut’s last blog post..selamat berpuasaโ€ฆ

    Reply

  17. knpkah emailku di tagkan sbg spam? hoh? apakah?

    Reply

  18. topo : hehe ko masih belum bernafas lagi ek. hehe โ—

    Reply

  19. landaklaut : hehe 3 tawooo lorrr. hehe โ—

    Reply

  20. landaklaut : hehe dah ok dah. akismet ni dah pening. hehe ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  21. aku pon baru 3 thn…kat ganu masa tu..hehe…

    amoi’s last blog post..Selamat Berpuasa dan Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

    Reply

  22. aku baru setahun la nizam..kau pulak sudah berpeleseran sama awek2 yang berumur 7tahun.cait

    xmindfreakx’s last blog post..Selamat Datang Ramadhan Al-Mubaraq!!

    Reply

  23. amoi : hehe bestnyer dok ganu. hehe :mrgreen:

    Reply

  24. xmindfreak : hehe hahaha banyak la ko berpeleseran. haha โ—

    Reply

  25. haha, bm x lahir lg…

    tp masih ingat power rangers ngan perdana ria….

    mmg mmualkan, tp yg besh ttp jejak rasul dn al kuliyyah

    blogmenjerit’s last blog post..Memasang skrip Ikon Senyuman Riceballs

    Reply

  26. blogmenjerit : ko pun tahu pasal power rangers ek. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  27. kd br berumur 5 thn.. still tadika kat setapak garden..

    ptg2 standby depan tv nak tgk “kung fu the legend continues”..
    sape ntah name pelakon dia tu.. yg cina omputih tu.. yg br mati thn lepas..

    haha.. intisari rancangan.. dibaca oleh awek2 yg cun..
    suke tgk diorg.. sampai berangan nak jd cam dior jgk.. ๐Ÿ™‚

    power rangers.. he-man.. silverhawk.. smurfs..
    sesame streets.. thundercats.. ape lg yek..??

    Reply

    KNizam Reply:

    kd : tuh la kan. banyak kenangan zaman sekolah rendah yang best untuk dikenang. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  28. cekodokmonster “askum…di mana saya boleh dapat video2 saudara? (tv3 logo promo launching), sebab saya ada assgment utk diselesaikan..harap sgt…”

    Reply

    KNizam Reply:

    cekodok : alamak bukan video saya tu ya. saya pun x sure la mana nak dapat. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge