“Project Risk Managament Handbook – Threats and Opportunities”… Dowh ! Tebalnyer Nak Kena Baca Neh… Haha !

haish !

sometimes i wonder

why can’t they make such a boring topic interesting ?

topik dah la tak menarik

pastu panjang berjela2

takde graphic plak tuh

hampeh je haha.

mati la kalau consultant neh paham bahasa melayu & baca post neh

if only reading this book is so much fun like blogging

(dream on KNizam !)

sure aku boleh buat banyak duit kan… hehe

tunggu la aku buat buku sendiri nanti

sure banyak graphic dan menarik…. cam blogging. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““Project Risk Managament Handbook – Threats and Opportunities”… Dowh ! Tebalnyer Nak Kena Baca Neh… Haha !

  1. kalau knizam buat buku, @pp mesti beli.. pas tu tolong otogerap ye…
    errr.. tapi buku tu tolong kasi yang @pp boleh paham ye..

    @k@kPOKPEK’s last blog post..REMEMBER THESE KITTIES???

    Reply

  2. app : hehe tengkiu. nantilah saya buat buku. buku2 pasal risk mgmt kat market sungguh membosankan. takde kreatif idea lah diaorang neh. haha 🙄

    Reply

  3. errmmm. Rasanya, buku pertama ko ialah travelog. Banyak dah berjalan. Boleh buat tu. Letak gambar colour cantik2. Your second book would be on makanan. Sebab KNizam + Makanan = makanmalaya.com

    pening’s last blog post..Portable defrag tool 2

    Reply

  4. buku tu buku ko kena baca ke utk kerja?
    tetiba je muncul di muka blog ko…
    Bagi aku, kalau kita dapat master dan jadi pakar risk camtu, income potential sangat hebat….aku sendiri memang nak amik course utk mempowerkan diri dlm bidang tu dan jadi consultant…insyaAllah

    cyza’s last blog post..Neck Exercise

    Reply

  5. pening : hehe aku rasa akan jadik camtu la. tak banyak kan travelog pasal malaysia neh. hehe 🙄

    Reply

  6. cyza : hehe kena baca sebab kerja. hehe 🙄 tapi bosan giler. haha 🙄

    Reply

  7. hahaha best nya baca buku risk management nih muahahaha …boleh muntah :mrgreen: :mrgreen:

    zamz’s last blog post..Datuk Shah Rukh Khan?

    Reply

  8. bace le… kang tak rasa bosan rugi…huhuhu

    Reply

  9. zamz : hehe siap la nanti aku buat buku sendiri nanti. haha 😎

    Reply

  10. imma : hehe mmg kena baca pun nanti. hehe 🙂 ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge