Prisoners of the Himalayas – The Life & Fate of The Krygyz of The Afghan Pamir – Sebuah Dokumentari Menarik!

peghhhhhhhh dah lama la x tengok short film yang best macam ni

biasanya memang aku mengikuti apa yang berlaku di northern pakistan ni

tambah2 bila nak travel ke sana. life kat sana lain sket. dunia pun lain

Prisoners of the Himalayas from Louis Meunier on Vimeo.

dunia kat northern pakistan lebih cantik daripada tempat2 lain di pakistan ni

memang lawa, especially masa musim luruh dan musim bunga. wa x tipu woooo

ni satu projek dokumentari pasal wakhan corridor kat area pamir mountains

Prisoners of the Himalayas – 2nd teaser from Louis Meunier on Vimeo.

memang satu area yang sungguh remote, atas gunung yang sentiasa dilitupi salji sepanjang tahun

macam mana la depa boleh duduk at atas tuh kan. aku dok kat naran yang -15’c pun x tahan wo!

ni sedikit sinopsis pasal dokumentari ni

– – – – – – – – – –

source from here

Prisoners of the Himalayas
is a documentary film aimed at capturing the life of the last Kyrgyz nomads of Afghanistan. The film is raising awareness about a people going extinct through a captivating true story. It sheds light on a community unknown to the media, and puts into question the reasons for their extinction.

Imprisoned between three borders, the story of how the Kyrgyz arrived on the roof of the world is just as fascinating as how they are trying to survive. Anthropologically, it is a rare insight into an undiscovered people. It shows a world that has never been seen before.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge