Pre-Season Mangoes Pakistan Sudah Melanda Islamabad, Di Mana- Mana Sahaja Akan Ketemu Dengan Penjual Mangga

Live Update: 17 May ’10, 12.26am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

mangga dah makin banyak la kat islamabad ni
ni belum real season lagi tapi baru pre season ok
aku snap gambar ni pun kat kedai sayur ngan buah kat kohsar market
balik rumah kerja bedal mangga je la kan
ingat gak nak carik mangga muda nak buat kerabu sekali xde daaaaaa
semua mangga dah masak ranum je
mmg sedap wooooo ok mangga pakistan ni
manis giler dan tekstur dia lagi lembut
kan ke bagus kalau dapat belasah dengan pulut dan santan kan
perghhhhhhh ala2 sawadeekap gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Pre-Season Mangoes Pakistan Sudah Melanda Islamabad, Di Mana- Mana Sahaja Akan Ketemu Dengan Penjual Mangga

  1. wahh..sedap klu dpt mkn mangga manis2..eh..mkn mangga masak dgn pulut n santan?? tak pernah dengar plak..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : ala mcm kat bangkok thailand tu la hehe 😉

    Reply

  2. cari yg mentah kat ladang lah..makan ngan kicap n cili padi skali hehe..kecur..

    xsabar nak pi sana end of the year inshaallah..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : jauh gak ok nak pergi ke ladangnya hehe 🙂

    Reply

  3. Assalamualaikum.. saya ni nak minta pandangan. saya nak futher stdy master dalam bidang ekonomi islam ingatnya dan ingatnya nak pilih universiti di pakistan, islamabad. yang saya nak tanya disana ada peperangan seperti yang ditulis dalam internet2 ke?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.