Ponti Anak Remaja – Sebuah Telefilem Oleh Ghaz Abu Bakar, Menyengih Di TV Anda !

hehe hampeh tokojet den nengok trailer neh kat astro

haha pasal ponti anak remaja lah !

apa2 pun aku suka ngan poster dia. mmg cool

nampak simple tapi menawan. hehe

so apa lagi. jom la nengok kat astro nanti ya !

dah mcm ala2 sinetron plak kan. hehe

ke mmg sinetron ?

tapi mmg lawak la telefilem neh.

nak kata seram takdelah seram sangat. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Ponti Anak Remaja – Sebuah Telefilem Oleh Ghaz Abu Bakar, Menyengih Di TV Anda !

  1. ahak3. kelakar siot!

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe kelakar mula2. lepas tuh masa ending seram terus. haha πŸ™‚

    Reply

    alone Reply:

    haha.

    saja nak buat surprise la tu.

    macam best. kena tengok nih πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : tapi mmg terkejut siot. haha πŸ™‚

    Reply

  2. Macam genre kelakar seram je..

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haah kelakar2 jugak pastu seram gak πŸ™‚

    Reply

  3. ooo… citer ni.. nk tgk.. tapi xda astro kat campus.. soo.. xleh tgk la.. huhuhu~~

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe kesian la ko camtuh eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. awek aku mesti terkencing tengok citer ni, ahaha’

    nasib aku xske tgk tv.

    Reply

    KNizam Reply:

    marzuki : haha busuk dowh. hancing. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. ahakz klakonya… ades… klako dalam seram takleh bla…

    Reply

    KNizam Reply:

    m&h : hujung tuh yang seram giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Lisa Surihani berlakon tu..
    Mestilah layan..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe seb baik bukan dia yg jadik hantu. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. lisa surihani!! πŸ˜€ πŸ˜€

    tp, busy.. mesti x dpt tgk punye la.. huk huk. πŸ™

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : hehe check ke kat youtube nanti ok. ehe πŸ™‚

    Reply

  8. genre dia dark comedy

    Reply

    KNizam Reply:

    mcfeemo : yeay! dark comedy puas aku mencari term tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. siyes…aku tgk muka hantu tu pon takot..apatah lagi nak tgk trailer dia…ahahahaha…penakut betul aku ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : haha dia buat lawak la hantu tuh ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. Ponti Anak Remaja akan ditayangkan semula di Astro Ria pada Ahad, 22hb Mac 2009, pkol 5.30pm

    Reply

    KNizam Reply:

    mcfeemo : owh thanks. kena tengok neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. mmg bez ar cite 2…lagu2 diowang pown bez…
    sesiape yg tau lagu2 2…plz reply msj nie or anta kat email sye yop…

    Reply

    KNizam Reply:

    shukri : hehe tak pasti la nama lagu2 dalam tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. nama2 lagu… boleh check kat end credit

    http://www.themediahustler.com/pontianakremaja/ponti_anakremaja_end.jpg

    Reply

    KNizam Reply:

    mcfeemo : thanks for the info. memang best2 la πŸ™‚

    Reply

  13. i love liyana jasmay

    Reply

    KNizam Reply:

    sabrina : heeh ponti-anak tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. lisa pun ok jugak

    Reply

  15. dira ada kan dalam ni ,jadi mak ponti !!!!111!!1!!1

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge