Pokok – Meet Uncle Hussain feat Hazama

memang sedap lagu ni. lirik agak pelik. apa2 pun melodi power, lirik best!

x pernah didengar sebelum ni. tu yang best. hehe 🙂

puas aku dengar dlm flight Thai Airways Bangkok ke Islamabad tadi

Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

 

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

La la la la la la la la la
La la la la la la la lalalalalaaaa

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Tanya sama pokok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Pokok – Meet Uncle Hussain feat Hazama

  1. lagu yg berhantu buat masa ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    tnv : hehe tu la kan. sedap giler lagu ni. mcm pelik sket hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge