Pokok Gergasi Dah Nak Mengganas

Hehe selamba je la tajuk mcm tuh kan
Yep dekat 3 tahun tunggu pokok neh
Sekarang baru nak keluar pucuk dia
Aku estimate dia akan naik tinggi giler neh
Mungkin dalam masa 6 bulan la kot
Species terancam ke ni eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Pokok Gergasi Dah Nak Mengganas

  1. oke abang knizam tewww.. me baghu update entri pasal mee banjir udang kuala sepetang.. credit to you of course bro! ahaks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe cayalah en_me. best kan mee udang. selak2 udang carik mee. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. kuar bunge ke kuar daun ke??
    ke ade buah pokok nih??

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : dia akan keluar batang tinggi pastu ada bunga atas dia. hehe ๐Ÿ™‚ takde buah rasanya ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. er… ini pokok apa?

    p/s: Cantik lar bentuk daun2 pokok ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : errrr tak tahu la nama apa. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. besar mana pokok ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : hehe besarla jugak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. lawa gile beb camera hang nih…
    dah pakai dslr ke ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe mana ada la. ni pakai nokia e71 adjer. live posting lah ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. sayang… nanti pokok tu mati gitu je..

    rasanya la.. dah besar nanti. ada bunga semua.. pastu kiok…

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : yep lepas dia dah keluarkan batang yang tinggi giler dia akan mati. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Pas baca tajuk post ni tiba2 terbayang pokok ni jadi raksasa dlm power rangers… Aiyayai2… Ish ngarut plak…

    Anyway chantek gak pokok ni sbb mcm ada bunga kat tengah2 tu… Daun dia berduri ker kat tepi2?

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : haha sampai ke situ plak ko eh. hehe yep ada duri kat tepi2 ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. bahaya pokok nie…banyak duri..ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : yep banyak duri especially kat tepi2 tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. besar sungguh
    pokok apa ni
    ada buah?

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : aku pun tak tahu lah nama pokok neh. hehe main beli adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Ha dah igt mana tgk pokok ni… Dulu kat sunway ada diorg tanam… Hujung daun yg tajam tu leh patahkan kan? Budak jahat2 slalu patahkan hujung 2 pastu tulis ngan hiris kat daun tu. Tp pokok ni xda la tinggi sgt rasanya. Itupun klu pokok yg btul la.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe yep pokok neh banyak gak jadi lanskap kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge