Pokok Apa Ni Eh? Rasa Nak Tanam La Kat Rumah Nanti | Rawal Lake View | Islamabad, Pakistan

Live Update: 10 Oct ’10, 11.00am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

whoa cantik la plak aku tengok pokok ni berjuntai mcm tuh
lawa la pokok ni kalau merimbun mmg lagi cun la kan
siap la nanti aku balik nak cari kat nurseries & tanam la
bunga warna merah dia cun je kan and tone kaler cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Pokok Apa Ni Eh? Rasa Nak Tanam La Kat Rumah Nanti | Rawal Lake View | Islamabad, Pakistan

  1. Ini dipanggil “Rangoon Creeper”, en nizam, bunganya berbau harum dan berubah warna mengikut usia, kalau tak silap patik, mula merah lepas tu jadi pink dan last sekali seakan2 putih….kalau tak silap lah yeaa…

    Reply

    KNizam Reply:

    matgebu : whoa! thanks ya. akan dicarik kat nurseri weekend ni nak angkut bawa balik rumah hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge