Plum Blossom in Singal, Gilgit Baltistan

Live Update: 10 Feb ’10, 5.00pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Giler cantek siot pemandangan pokok plum yang sedang berbunga di gilgit neh
Memang menjadi idaman aku la nak pergi ke area utara pakistan terutamanya baltistan dan gilgit
Memang best woooo dapat amik gambar panorama mcm ni kan
Ni gambar from kalendar yg aku dapat. Mmg cun gilos
Takpe summer ni kita akan sampai ke sana. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Plum Blossom in Singal, Gilgit Baltistan

  1. Cantik…menarik…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe nak pergi sana la july ni nanti. hehe 🙂

    Reply

  2. Kau pastikan nanti ambil gamabrtu dekat-dekat tau. ambil video pun ok. Buat dlm HD la.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe tu la. kena beli camera baru sebelum pergi ni. hehe 🙂

    Reply

  3. waduh kay….
    jauh chenta tgok view pokok ni
    wa wa wa bestnya…..

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : mmg cantik. nak pergi sana la july ni nanti masa summer hehe 🙂

    Reply

  4. wah.. cantiknye.. ingat bunga sakura tdi…

    Reply

    KNizam Reply:

    fieza : rupa mmg macam sakura tapi plum sebenarnya ni hehe 🙂

    Reply

  5. wah nie hasil tangkapan nokia e71 kamu ke? hebat sih.. 🙂 cantik cantik.

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : hehe gambar calendar tuh. sneak preview percutian summer nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge