Pisang Nak Kena Tebang Ni !



Pisang Nak Kena Tebang Ni !, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Pisang Nak Kena Tebang Ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Pisang Nak Kena Tebang Ni !

  1. macam putik lagi yang bawah2 tuh.. tapi tgk pisang la.. erm.. tengok sekali dua kali.. ni pisang..pisang makan ni, bukan pisang untuk goreng.. erm.. xbest la kalau tebang awal2.. byk lagi yang putik tu..

    Reply

  2. Kalau nak tunggu putik tu jadi buah, yg dah kuning tu nanti mati plak…

    Reply

  3. Kalau tebang pun tak pe, nanti boleh peram dulu.Bila dah cukup masak, bolehlah buat jemput-jemput pisang atau sira pisang!

    Reply

  4. wah cantik giler gambor ni.
    Berkenan aku.. kat mane gambor ni?
    Clear abes seh pic ni… cun… aku tergode~

    kreuger®

    Reply

  5. mantap je pisang-pisang tu bro

    Reply

  6. Menarik ni bro.. Pass kat aku sikit.. Boleh buat pisang goreng..

    Reply

  7. zool : hehe tuh pisang makan terus je la. mana boleh goreng. hehe 😀

    Reply

  8. putik lagi tu bang oi,

    Reply

  9. lochoe : hehe dah kena tebang sebab dah masak. kalo tak nanti rugi wooooooo hehe 😥

    Reply

  10. 19zim : ya betul ! haha :halo:

    Reply

  11. myza : hehe peram ke mende. masuk mulut je terus. hehe :halo:

    Reply

  12. kreuger : hehe kat jasin la. amik pakai handphone je ok. hehe 🙂

    Reply

  13. luth : hehe biasa la tengok la sapa tanam pisang neh kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  14. arep : dah masak dah. kena tebang and then gantung kat bangsal tunggu semua masak adjer. ahha :halo:

    Reply

  15. baik petik jer.. jangan ditebang dulu… relax…

    Reply

  16. Pingback: Entiti Blog Sampah | Tune Your Biz Online

  17. cencurut : hehe dah tebang pun. huhu 👿

    Reply

  18. ler… awat cepat sangat tebangnyer… kesian dier…

    Reply

  19. cencurut : hehe dah masak dah tuh, kena la tebang kan. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge